Lehull a lepel: Nagy Feró elárulta, mi áll a végrendeletében

Felfedte a titkot.

Nagy Feró szombaton ünnepelte a 77. születésnapját, ennek kapcsán adott interjút a Blikknek, amelyben többek között azt is elárulta, mi áll a végrendeletében.

A zenész arról beszélt, ennyi idősen már csap nagy csinnadrattát születésnapja alkalmából, mert — mint mondta — nincs mit ünnepelnie azon, hogy öregszik. Elmondta, kötelességének érzi, hogy gondoskodjon családjáról, így ő is elgondolkozott rajta, hogy végrendeletet írjon. Mint elmondta, az ügyet a felesége vette a kezébe.

Elosztottuk, amink van. Nekem az a fontos, hogy mindenki egyformán járjon majd jól, ha eljön az ideje. Persze, nem nagy örökségről van szó!

Van egy házam és két kutyám

— mondta Nagy Feró.

Elmondása szerint a Pest megyei Őrbottyánban található házukat apránként építették fel családjával. A zenész hozzátette: éppen ezért furcsa érzéssel tölti el a gondolat, hogy egyszer akár el is adhatják utódjai a kezdetektől az általa a házat, amelyhez kötődik.

Nagyon sokat dolgoztam rajta, hogy az otthonunk elnyerje a végleges formáját. Mindig eszembe jut, milyen érzés lenne szembesülni a kérdéssel: „eladó-e a ház”? Nem azért dolgoztam, hogy eladják. Viccet félretéve, pontosan ez az élet rendje, ezt tudomásul kell venni,

ez a gyerekeimé és az unokáimé lesz, ők döntenek a sorsáról

— fejtette ki érzéseit Nagy Feró.

(blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek