FRISS: Reagált Karácsony Gergely és László Imre a megrázó rendőrgyilkosságra

Megrendülve állnak a történtek előtt.

Dr. László Imre Újbuda polgármestere, a DK elnökségi tagja, közösségi oldalán reagált a csütörtök éjjel történt tragikus rendőrgyilkosságra.

Bejegyzését alább közöljük:

„Rettenetes tragédia történt Újbudán, szolgálatteljesítés közben életét vesztette egy fiatal, 29 éves főtörzsőrmester, a XI. Kerületi Rendőrkapitányság körzeti megbízottja.

Megrendülve állunk a történtek előtt, és mély részvétünket fejezzük ki a fiatal rendőr hozzátartozóinak és a teljes rendőri állománynak.

Ez a tragédia fájdalmasan élesen hívja fel a figyelmet arra, hogy rendőreink nap mint nap az életüket kockáztatják a biztonságunk és nyugalmunk érdekében.

Korán reggel egyeztettem a kerület rendőrkapitányával, minden segítséget felajánlottam Újbuda Önkormányzata nevében és magánemberként is biztosítottam támogatásomról.”

Karácsony Gergely főpolgármester is reagált a drámai esettel kapcsolatban közösségi oldalán.

„Még a Varsóba tartó vonaton vagyok, de felhívtam a budapesti rendőrfőkapitányt, hogy tájékozódjak az Újbudán történt döbbenetes rendőrgyilkosság miatt. Felajánlottam, hogy ha bármiben tud segíteni a Fővárosi Önkormányzat, azt megtesszük. Részvétem a családnak, isten nyugosztalja az áldozatot!”

— írta Karácsony Gergely.

(Dr. László Imre/Facebook /Karácsony Gergely/Facebook)

Valódi Hírek