Megrohamozták Orbán oldalát a dühös magyarok, miután bejelentett valamit a rezsiről

Nem finomkodtak.

Orbán Viktor Facebook-oldalán jelentette be, hogy úgynevezett „évindító kormányülést” hív össze. A kormányfő posztjában ismét világossá tette, hogy mivel kell „megküzdenünk„.

Orbán többek között arról írt, hogy „a veszélyek korába léptünk”, ám „nagy céljaikat nem adják fel”, majd hozzátette, „elkerüljük az európai recessziót”.

A bejelentésben azonban a jól ismert „Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!” rigmus helyett, most csak egy „Hajrá, 2023!”-ra futotta.

„A veszélyek korába léptünk.

A járvány után a háborúval és a nyomában járó gazdasági- és energiaválsággal kell megküzdenünk. A nagy céljainkat azonban ebben a helyzetben sem adjuk fel: rezsivédelmi költségvetést fogadtunk el, megvédjük a családokat és elkerüljük az európai recessziót. Hajrá, 2023!”

— írta Orbán.

Az emberek nem voltak elragadtatva Orbán bejelentésétől, többen jelezték is, hogy szerintük maga a kormány jelenti a veszélyt, de volt, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a keddi debreceni közmeghallgatáson felszólaló férfi vastapsot kapott, mikor arra tett javaslatot, hogy az akkumulátorgyárat inkább vigyék Felcsútra.

Mutatjuk a legjobb kommenteket:

(Orbán Viktor/Facebook)

Valódi Hírek