Hivatalos: Pert vesztett egy fideszes kulcspolitikus, mostantól hazaárulónak is lehet nevezni

Nagyot bukott első fokon.

Tordai Bence párbeszédes politikus közösségi oldalán számolt be róla, hogy pert nyert a fideszes Gór Csabával szemben. A bírósági ítélet szerint, közszereplőként immár jogszerűen lehet zugügyvédnek, Putyin-bérencnek és hazaárulónak nevezni a kormánypárti politikust.

„Bírósági győzelem egy fideszes felett! Az ítélet:

Gór Csabát közszereplőként jogszerűen lehet zugügyvédnek, Putyin-bérencnek és hazaárulónak nevezni”

írta bejegyzésében Tordai Bence.

A politikus kommentben arról is tájékoztatott, hogy Dr. Gór volt a választáson a fideszes ellenfele, aki a kampányban azzal bukott le, hogy ő volt az a sokáig névtelenül rejtőző „független szakértő jogász”, aki egy vizsgálati anyagban azt bizonygatta: a hármas metró botrányos beszerzése jogszerűen történt.

„Miközben napnál világosabb: Orbán Viktor a Putyinnak tett szolgálatai részeként utasította a Tarlós vezette fővárost, hogy az oroszokkal állapodjanak meg, akármilyen rossz is volt az ajánlat.

Utóbb az is kiderült, hogy a felújításról szóló szerződést megszegve és az uniós szabályokat kijátszva ezernyi hibával küzdő, elavult »új« kocsikat sóztak ránk, amelyek még Üzbegisztán fővárosának sem kellettek.

Dr. Gór kapta azt a feladatot, hogy a szennyest egy jelentésben tisztára mossa – de sikerült?

A legkevésbé sem; azt viszont ő is érezhette, hogy ez nagyon ciki, ezért próbálta rejtegetni a nevét egy ügyvédi iroda mögé bújva.

Ezt a történetet megosztva neveztem Putyin-bérenc zugügyvédnek a fideszes politikust, aki hazája érdekeit elárulva az oroszokat szolgálta ki. Erre ő beperelt engem becsületsértésért,

de nem csak a választást bukta el, hanem most a pert is elsőfokon”

— írta a politikus, aki a jog iránt fogékonyaknak és az újságírók számára közé is tette a bírósági ítéletet.

(Tordai Bence/Facebook)

Valódi Hírek