Jakab: Az európai gázár a háború előtti szintre csökkent, de a magyarok havi 22 ezerrel többet fizetnek Orbán miatt

Érted már, Fidesz-szavazó?

Jakab Péter közösségi oldalán közölt pénteki bejegyzésében arra hívta fel a figyelmet, hogy az európai gázár a háború előtti szintre csökkent. Minderről korábban mi is beszámoltunk.

A politikus hangsúlyozta: mindeközben a magyarok többsége ma átlag 22 ezer forinttal fizet többet a rezsiért, mert Orbán Viktor eltörölte a rezsicsökkentést csak azért, hogy még több áfát, és még több rendszerhasználati díjat szedhessen be a néptől.

Jakab Péter bejegyzését alább közöljük:

„Az európai gázár a háború előtti szintre csökkent!

Közben a magyarok többsége ma átlag 22 ezer forinttal fizet többet a rezsiért. A Fidesz szerint a háború miatt. Valójában meg azért, mert Orbán eltörölte a rezsicsökkentést csak azért, hogy még több áfát, és még több rendszerhasználati díjat szedhessen be a néptől.

Így veri át a magyart a Fidesz.

Átverte a választáskor is, amikor rezsicsökkentést ígért, és átveri most is, amikor azt hazudja, a háború miatt fizetsz többet. Fizessenek most már ők. Mindenért!

A Nép Pártján Mozgalom a hazugsággal megválasztott parlament feloszlatását, új választás kiírását követeli. Aki támogatja, a nép pártján áll. Aki ellenzi, az a Fideszén. Harmadik út nincs!

Maradok a Nép Pártján!

Jakab Péter, a Nép Pártján Mozgalom képviselője”

(Jakab Péter/Facebook)

Valódi Hírek