Orbán Ráhel elárulta, miért dobta az út szélére a pelenkát

Kifejtette azt is, milyen nagypapa Orbán.

A Mandinernek nyilatkozva adott interjút Orbán Ráhel, aki egyebek között beszélt családjáról, a sportról, karrierjéről és a hitéről is. Orbán Viktor legidősebb lánya elárulta azt is, milyen a nagyapa szerepében Orbán.

„Olyan nagypapa, aki munkából hazafelé gyakran meglátogatja az unokáit. Olyan apa, aki besegít a tanulásban a francia forradalomról szóló témazáró előtt. Olyan ember, aki bármikor képes egy Gyalog galopp-idézetet mondani, és fejből tudja az összes Rejtő Jenő-könyv első sorát. Nem mellékesen nagyon jó vele römizni”

— fejtette ki Orbán Ráhel, aki később azt is megosztotta a nagyérdeművel, hogy Orbán karácsonykor angol pudingot készít, azonban ez nem mindig jár sikerrel.

Orbán Ráhel megjegyezte azt is, hogy a történelem és a politika náluk napi szinten téma otthon, de ez nem a pártpolitikát jelenti.

„A szüleink számára mindig fontos volt a múlt és a jelen tisztelete is. Horn Gyulát például Horn Gyula bácsinak kellett hívnunk.

A tisztelet nálunk nem politikai identitás kérdése”

— állította.

Orbán gyerekei közül Ráhel mellett Sára, Róza és Flóra a katolikusoknál lettek megkeresztelve, míg Gáspár a reformátusoknál. Ez Ráhel szerint azért történt így, mert édesanyja katolikus, míg édesapja református családból származik.

„2007 márciusában volt, egy közös barátunk mutatott be egymásnak minket. A feltámadási misén találkoztunk, de egészen véletlenül másnap ismét összefutottunk. Akkor kezdtünk el beszélgetni”

— árulta el Ráhel, miként ismerkedett meg párjával. Hozzátette: esküvőjükön Deutsch Tamás, Szájer József és természetesen Kövér László is jelen volt, aki egyébként a keresztapja.

Orbán Ráhel megerősítette: egy év után hazaköltöztek férjével, Tiborcz Istvánnal a spanyolországi Marbelláról, és most Budapesten tengetik életüket.

A portál azon felvetésére, miszerint a különböző magazinok „az ország legbefolyásosabb hölgyei között jegyzik”, és hogy mindez már a szakmai karrierjének köszönhető, vagy inkább annak, hogy az édesapja a miniszterelnök, Ráhel azt mondta:

„Nem foglalkozom befolyásos hölgyekről szóló listákkal”.

Felidézték számára korábbi kijelentéseit is, mikor Ráhel elmondta, hogy „férjemmel önálló családunk van, saját lábunkon állunk, saját erőnkből boldogulunk, saját életünket éljük”. A portál emlékeztette, mindezt akkor írta ki a Facebookra, mikor kiderült, hogy egy drága svájci vendéglátóipari főiskolára iratkozott be. Megjegyezték azt is, hogy erre sokak szerint nem lehetett elég pénze, majd megkérdezték, bánja-e, hogy válaszolt a kritikákra?

„Nem bánom, ma is reagálnék rá, és ma is ugyanezt gondolom”

— mondta Orbán Ráhel, akit ezek után a pelenkás incidensről is kérdeztek. A portál felidézte, hogy sokat írtak az újságok arról is, amikor egy horvátországi parkolóban a használt pelenkát nem a szemetesbe dobta, hanem a földön hagyta. Azóta tudja, hogy a miniszterelnök lányaként minden mozdulatára figyelnie kell? — tették fel a kérdést Ráhelnek, aki úgy felelt:

„Igen, ezt mindig is tudtam. Akkor hibáztam. Meg is büntettek érte”.

Orbán Ráhel az interjú során arra is kitért, hogy két hetet töltött el a Housekeeping-nek nevezett részlegen, ahol a szobák takarításától a mosoda működéséig mindent kipróbált. Hozzátette: nagyon gyorsan tud ágyneműt cserélni.

A teljes interjú ITT olvasható.

(mandiner.hu)

Kapcsolódó:

https://nyugatifeny.hu/2018/08/21/exkluziv-orban-rahel-az-ut-szelere-dobta-a-szaros-pelenkat-horvatorszagban-fotok

Valódi Hírek