Megszületett az ítélet a drogkereskedelemmel gyanúsított Herczeg Zoltán ügyében

Meghosszabbították a letartóztatását.

Hiába fellebbezett védőjével a szabadlábra helyezéséért, illetve az enyhébb kényszerintézkedésért, mostanra eldőlt, hogy az ünnepeket is kénytelen letartóztatásban tölteni Herczeg Zoltán divattervező, akit október 21-én fogtak el egy másik férfival együtt a rendőrök drogkereskedelem gyanúja miatt.

A Fővárosi Törvényszék szóvivője, Szabó József elmondta, hogy a bíróság helybenhagyta az elsőfokú bíróság végzését, vagyis „szökés, elrejtőzés, valamint bizonyítékok megsemmisítésének a veszélye miatt”

február 23-ig

meghosszabbították Herczeg letartóztatását.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, október második felében elfogtak két férfit a IV. és XIII. kerületben a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói, akiknél a gyanú szerint kábítószert találtak. A rendőrség mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, de csak a divattervezőt tartóztatták le kettejük közül, F. Józsefet nem.

A BRFK szerint az elfogáskor az egyik férfinél összesen nagyjából 100 gramm marihuánát és 16 gramm kokaingyanús port, a másiknál összesen körülbelül 85 gramm növényi törmeléket, valamint 1 gramm port, elsődleges adatok szerint kokaint találtak.

(via hvg.hu)

Valódi Hírek