FRISS: Sokkoló videóban gyalázza szét a tanárokat Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének vezetője

„Pofonok nélkül ez nem ment.”

Egészen megrázó videó került elő Németh Sándorról. A Hit Gyülekezetének vezetője különös hangvételű szónoklatában kifejtette zavaros álláspontját a közoktatás ügyében, amit egészen meghökkentő módon vitt véghez.

Németh a videóban félelmetes módon teljesítette az orbáni propaganda minden kitételét, sőt talán még azt is túlszárnyalta beszédével.

A botrányos esetről Hadházy Ákos, független képviselő számolt be közösségi oldalán „Gyülekezeti propaganda a tanárok ellen” címmel.

Mint a politikus írta, egészen gyomorforgató, ahogyan a Fidesztől milliárdokat kapó gyülekezet milliárdos lelkésze a tiltakozó tanárokat gyalázza.

Hozzátette: Nem mellesleg: ez az „igehirdetés” azt is leleplezi, hogy mennyire nem érti Németh Sándor Krisztus legfontosabb tanítását:

a Jóisten előtt minden ember egyenlően fontos.

Németh főbb megállapításait alább közöljük.

„Van érdeksérelmük, azt én nem vitatom. De, hogy belerángatták a tinédzser gyerekeket ebbe a dologba,

ez egy nagyon sötét dolog”

— fogalmazott.

„Mert a tizenéveseket nem lázadásra kell először megtanítani, hanem először tanuljanak, »de meg kell tanulni a tekintélyhez való helyes viszonyulást«”

— vélekedett.

„A 15-16 éves korban máma ezt tanulja meg, hogy kell belemászni nálánál fontosabb, értékesebb embereknek aaa emberi méltóságába, és hogy kell »széjjel taposni« azt a trágár kifejezésekkel, akkor nagy baj van. Akkor

»ezek« nem tanárok, hanem valami más kategóriához tartoznak”

— mondta.

„Veszélyes mert, hát tudjuk nagyon jól, te is voltál gyerek, én is, hát a… Nem lázadásra tanítottak bennünket, »hanem engedelmességet kellett megtanítani«. Hát akkor még nem volt pszichológusok, satöbbi, ment a fizikai erő is, mert ugye az ember sokszor elment, én elmentem a falig, sőt annál túl is és akkor megkerestek, visszavontak, »pofonok nélkül ez nem ment«”

— fejtette ki.

„»1-2 emlékezetes verés«, és annak a fájdalmai, maradandó. Nem lettem lelki sérült tőle, hát nem is értem »ezeket«, akiket ma most beszélnek erről, hogy mi ez”

— jelentette ki.

A videót itt lehet megtekinteni:

(Hadházy Ákos/Facebook)

Valódi Hírek