Elképesztő: Új feladatot kapott Orbán udvari bolondja — Sosem találod ki, mi lesz a dolga

Leigazolták.

Felhagy az ellenzéki politizálással Volner János, aki mostantól a kormányzatnak fog dolgozni. A politikus Külügyminisztérium kötelékében folytatja, külgazdasági attasé lesz Szingapúrban — értesült a Telex.

A lap telefonon elérte Paczolay Mátét, a minisztérium szóvivőjét, aki megerősítette az információt, és hozzátette:

folyamatban van Volner kinevezése.

„A Külügyminisztérium kapuja mindig nyitva állt azok előtt, akik készek a magyar nemzeti érdekért dolgozni és ez a jövőben sem fog változni”

— mondta a lapnak a szóvivő.

Mint ismert, Volner a Magyar Gárdában és a Jobbikban kezdte a politikai ténykedését, ahonnan botrányos körülmények között távozott, majd a Mi hazánk elnevezésű pártban folytatta „karrierjét”. Ám itt sem maradt sokáig, ugyanis nem sokkal rá megalakította a saját magáról elnevezett politikai egyletet: a Volner pártot (amit később átkeresztelt Huxit Pártnak).

Az üggyel kapcsolatban külön érdekes, hogy a Fidesz-média Volner Jánost sűrűn és meglehetősen kemény eszközökkel támadta. Jobbikból való távozását követően viszont rendszeresen kapott felkérést a kormányközeli médiumokban.

A lap emlékeztetett arra is, hogy a második kétharmados Fidesz-győzelem idején Volner még a kormányváltáson dolgozott, és élesen kritizálta Orbán Viktor miniszterelnököt is, akire a 24-nek adott interjújában azt mondta:

Orbán egy bunkó.

Nem Volner az egyetlen, aki a Jobbikból való kilépése után külügyi megbízást kap. A napokban derült ki, hogy az exjobbikos Bencsik János főkonzul lesz Torontóban. A lap megjegyezte: miután mindkét volt jobbikos politikus belép a Külügyminisztérium kötelékébe, érdemes felidézni, hogy Bencsik tavaly élő adásban fideszesezte le Volnert az ATV-ben, és el is ült mellőle. A különös jelenetet ITT lehet megtekinteni.

(telex.hu)

Valódi Hírek