Wellnesshétvége egy ausztriai szállodában

Már rég elfeledett a nyári pihenéssel eltöltött egy vagy két hét, és még messze van a karácsony, miközben a munkával eltöltött idő folyamatosan pakolja ránk a terheit. Nem szabad kivárni azt, hogy kimerüljünk, év közben is be kell iktatni pihenőnapokat. A wellnessezés az egyik legjobb módja annak, hogy visszahozzuk egyensúlyba testünket, lelkünket.

Kikapcsolódás a hegyek között

A Karintiában található Hotel OTP Birkenhof**** olyan jellemzőkkel bír, melyek tényleg az egyik legvonzóbb szállodává teszik a közelünkben. Sokszor fordul elő, hogy szeretnénk kicsit kiszabadulni a nagyváros zajából, a zsúfoltságból és elmenekülni egy messzi vidékre, ahol jelképesen “még a madár sem jár”.

Vannak olyanok is, akik ősszel, télen szeretnének inkább külföldre utazni, vagy ekkor tudják kivenni inkább az éves szabadságuk jelentősebb részét. A Hotel Birkenhof kiválóan alkalmas arra, hogy akár egy wellnesshétvégével, akár egy teljes karintiai megszállással újra feltöltődjenek és energiával teli tudják újrakezdeni a munkás hétköznapokat.

Határtalan wellness és spa élmények

A Távol-Keleten már több évezrede ismert, hogy a különféle masszázs és testi kezelések milyen átalakulásokat tudnak elérni a test-lélek-szellem hármasában. A Hotel OTP Birkenhof****-ban a wellness és spa részlegen teljes megújulásban lehet része mindenkinek. Az impozáns úszómedence és a kényelmes ülőmedence mellett dézsazuhany is található, amely a hagyományos finn szauna kedvelőinek ad lehetőséget a feltöltődésre.

Akinek túl sok a finn szauna hőmérséklete, vagy esetleg valamilyen betegsége miatt ellenjavalt, kipróbálhatja a gőzkabint vagy a sokkal alacsonyabb hőfokon működő infraszaunát. A pihenőhelyiség ágyai tökéletes helyet biztosítanak a relaxálásra, ellazulásra.

Masszázsfajták tárháza

A szálloda számtalan masszázzsal kedveskedik vendégeinek. Kérdés esetén a segítőkész személyzet természetesen segít kiválasztani az Ön igényeinek és ízlésének megfelelőt. Választhat konkrét masszázstípust vagy masszázscsomagokat is, amelyek különböző időtartamú és fajtájú masszázsokból lettek összeállítva.

A masszázsok minden korosztály számára elérhetők. Újdonság, hogy már gyermekmasszázzsal is bővült a szálloda szolgáltatási palettája. A csokit felhasználó kezelés oldja a gyermekekben felgyülemlett stresszt, lazítja az izmokat, így több területen is látható eredményeknek leszünk szemtanúi. Változás állhat be a tanulásban, a napközbeni eredményességben, és a kezeléssel megelőzhetők a betegségek.

A masszázs erősíti az immunrendszert, méregtelenít, felpezsdíti a vérkeringést. Energiával tölti el a testet. A legtöbb ember élvezi is ezt a fajta testi simogatást, mely szintén hozzájárul lelkének kiegyensúlyozottságához is.

A masszázson kívül elérhetőek különféle peeling kezelések, fülgyertyázás és fényterápia is. De kérhetünk arckezelést, vagy igénybe vehetjük a szálloda gyógypedikűr és manikűr szolgáltatásait. További részletes információk a szálloda honlapján érhetők el.