Az eljegyzési gyűrű ragyogása örökre megmarad

Az eljegyzési gyűrű az egyik legkülönlegesebb ékszer minden kollekcióban. Különlegességét nem elsősorban külleme adja, bár az is egyedülálló, hanem az általa hordozott üzenet. Ez az üzenet egyértelmű és világos. Az eljegyzési gyűrű ugyanis szimbóluma az örök szerelemnek, az összetartozásnak és a hűségnek.

Bár az idő folyamatosan telik, és a pár életében számtalan pozitív és negatív esemény történik, ezek az értékek kiállják az idő próbáját és változatlanok. Amikor tehát eljegyzési gyűrűt választasz, gondolj arra, hogy a gyűrű mit jelképez, és ne kapkodd el a kiválasztást hiszen ez a gyűrű az anyagi értéke mellett hatalmas eszmei értéket képvisel.

Tanácsok az eljegyzési gyűrű kiválasztásához

Az első lépés az óvatos tapogatózás és a gondos tervezés. Nem érdemes Hűbele Balázs módjára belevágni anélkül, hogy ne gondoltuk volna át a pontos koncepciót a gyűrűt illetően. Ha megnézzük a Velekey Ékszervilág webáruház eljegyzési gyűrűit, akkor láthatjuk, hogy számtalan stílus, forma és kialakítás létezik. Éppen ezért, ha az eljegyzési elhatározás már megszületett, akkor hagyj időt a megfelelő gyűrű kiválasztására is. Gyűjtsd össze, hogy melyek azok a szempontok, amik lényegesek és kihagyhatatlanok.

Ha megvannak az irányvonalak, akkor ezzel megelőzhetjük azt, hogy rossz nyomon indulunk el, és esetleg a választásunk nem lesz megfelelő, és nem nyeri majd el az ara tetszését.

Hogyan tudjuk meg azt, hogy mire vágyik választottunk?

Ez egy nehéz pontja a procedúrának. Ugyanis, ha titokban szeretnénk tartani az esemény közeledtét, akkor nagyon diszkréten kell eljárnunk. A leghasznosabb, ha a leendő menyasszonyhoz közel állókat interjúvoljuk meg, például a barátokat, barátnőket, esetleg a szülőket. Bízzunk benne, hogy nem kotyogják ki tervünket idő előtt és sikerül majd meglepetést okozni a nagy napon, ugyanakkor hasznos tanácsokkal fognak tudni szolgálni a gyűrűt illetően.

A gyűrű megvásárlása

Ha a fenti informátorok megfelelő iránymutatást tudtak adni, akkor következhet a gyűrű kiválasztása a megadott paraméterek alapján. Nem könnyű kiválasztani a hatalmas választékból azt az egyet, amit az idők végezetéig hordhat szerelmünk, ezért akár egy újabb trükköt is bevethetünk a vásárlást megelőzően. Mintegy “véletlenül” egy felugró reklámban megjelenő gyűrűk között, ártatlannak tűnő válogatással figyelhetjük meg a nagy Ő reakcióit, így még közelebb kerülhetünk a megoldáshoz. Arra is fordítsunk gondot, hogy milyen anyagot preferál, hiszen nem mindenki a sárga arany megszállottja, lehet, hogy éppen a fehér arany, vagy a rose szerelmese, esetleg allergia miatt egy nemesacél gyűrű lesz a befutó. Ha kitisztult a kép, akkor nincs más teendőnk, mint megvásárolni a kiszemelt darabot.

Az eljegyzési gyűrű megvásárlása tehát egy hosszabb előkészítési folyamatot vesz igénybe, de ne sajnáljuk rá az időt, hiszen bár az eljegyzés az, ami meg fogja dobogtatni kedvesünk szívét, azonban az örömhöz hozzá fog járulni az eljegyzési gyűrű látványa, melynek csillogása az életben is és a szívünkben is, örökre megmarad!