Elképesztő videó: Szürreális dalolással, és verssel köszöntötték fel Tiszavasvári fideszes polgármesterét

A polgármester elmondta, közel sem érzi magát 50 évesnek.

Nagy felfordulás kerekedett a tiszavasvári polgármester irodájában, mikor váratlanul egy négy fős csoport érkezett meg a helyiségbe, hogy gitárszóval, és szavalattal köszöntse fel Szőke Zoltánt, a város vezetőjét 50. születésnapja alkalmából. A küldöttséget az önkormányzati tévé riportere vezette — számolt be róla a 444.hu.

Az eseményről egy 18 perces videó is felkerült a Tiszavasvári TV Youtube-csatornájára, ebből tudható, hogy a közös dalolást ünnepi beszéd követte.

„Kedves polgármester úr! Minden évben van egy nap, ami csak rólad szól.

Egy nap, amikor mindenki téged ünnepel. Egy nap, amikor egy évvel idősebb és bölcsebb leszel. Ez a nap a születésnapod. Örömteli és emlékezetes pillanat”

— vette kezdetét a beszéd, miután elszavalták Fodor IstvánnéFélúton” című versét.

Ezek után emlékplakettet nyújtottak át a polgármesternek, de „nem Orbán Viktor miniszterelnök úr emlékplakettjét”, hanem a jegyző asszonyét.

Megemlékeztek arról is, hogy polgármester úr éppen október 23-án született, majd átadták neki születési anyakönyvi kivonatát és egy üveg házi szilvapálinkát.

„Állítólag nagyon hatásos a napi stressz és feszültség oldására”

— jegyezték meg.

Szőke Zoltán meglepetésének adott hangot, úgy fogalmazott: „Mindenre készültem, csak erre nem”.

A polgármester arra is emlékeztette a jelenlévőket, hogy közel sem érzi magát 50 évesnek, és hozzátette azt is, hogy nem is az számít, milyen évszámok szerepelnek majd a fejfán, hanem, hogy mivel tölti meg az ember két dátum közti életet.

A teljes videó itt tekinthető meg:

.

Valódi Hírek