Puzsér kóstolgatta Molnár Áront: A színész keményen kiosztotta

Azért szomorú, hogy azt gondolják sokan, aki segít, máris hasznot akar húzni.

Puzsér Róbert azt mondta a tanárok mellett kiálló Molnár Áron színészre, hogy „odadörgölőzik” a pedagógustiltakozáshoz. Most erre reagált a Facebook a NoÁr mozgalom megalapítója.

Egyébként a kormány propagandisták azért is beleálltak a színészbe, mert a mozgalom honlapján egy shopot is nyitottak, amelyben a tanárok melletti szolidaritás jegyében árulnak a többi között pulóvert, táskát.

Molnár posztját teljes egészében közöljük:

„Szia Puzsér Róbert!

Egy rövid reakció arra, hogy azt mondtad, hogy a pedagógusok tiltakozáshoz dörgölőzök. A Tanítanék Mozgalom kért meg, hogy szervezzük együtt a szolidaritási tüntetést és koncertet áprilisban és most is.

Áprilisban 40.000.000 forintot gyűjtöttünk össze, most úgy, hogy lehaltak a bankterminálok és nem ment a live stream, még így is 20.000.000 forint gyűlt össze.

Te mennyit gyűjtöttél a sztrájkalapba? Vettél támogatói jegyet, amivel a sztrájkoló és a polgári engedetlenségben résztvevő pedagógusokat támogathatod? Megosztottad a linket a 202.000 követőddel? Nem láttam Robi. Akkor miért vagy olyan hangos?

Tudod, ezt a projektet szívből csináltuk. Össze is jött több mint 40.000 ember. De mi ezért egy fillért nem kaptunk. Miután lement a koncert, véget ért a projekt, megosztottuk egy linket, ahol tudnak a követőink minket is támogatni egy póló, pulcsi, vászontáska megvételével akár.

Nem értem, hogy egy ilyen intelligens embernek, mint te, neked miért kell ezt elmagyarázni. A Bohárnak persze, neki kell, Hontnak, Tibi atyának, de neked?

Olyan fasza lenne, ha végre egy kicsit tudnátok örülni ennek a döbbenetes országos szintű ellenállásnak. Kerületnyi óvodák állnak le a jövő héten. Több ezer ember fog polgári engedetlenségben részt venni október 21-én.

Persze, álljatok belém, én bírom. Csak ezzel párhuzamosan legyél már ott holnap a Diákok a tanárokért tüntetésén is 16:30-kor a Hősök terén.

Nyugi, én nem leszek ott, bár nagyon szeretnék, de Mosonmagyaróváron leszek. Diákokkal találkozom.

Hogy miért vagyok ott az eseményeken, hogy miért állok ki a pedagógusokért, miért fogok kiállni bárkiért ebben az országban, akit a rendszer baszogat? A szó, amit keresel Robi, az a szolidaritás.”

.

Valódi Hírek