Nincs vége: újabb rossz hír érkezett a rezsivel kapcsolatban

Kabaré.

A Magyar Villamos Művek nem küldte el az augusztusi fogyasztás alapján várt szeptemberi számlákat a társasházak számára. Éppen ezért szinte biztos, hogy több száz budapesti társasháznak egyszerre kell majd befizetnie a szeptemberi és az októberi számlákat — abban az esetben, ha nem lesz további egy hónap csúszás.

Tekintettel arra, hogy az MVM-től eddig a hónap közepéig általában megkaptuk a földgáz számlát, az ügyfélszolgálaton a mai napon érdeklődtem, hogy a szeptemberi gázdíj számlát (augusztus végi óraállás) mikor küldik.

A válasz az volt, hogy annak ellenére, hogy a társasház főóraállását augusztus végén leolvasták, a szeptemberi gázszámla még nem készült el, mert a rezsicsökkentés kivezetése miatti új számlázásukat készítették el és elsősorban az egyéni (saját gázórával rendelkező), lakossági fogyasztók kapták eddig meg a szeptemberi számlájukat,

a társasházak még nem

— írta egy 72 lakásos, központi fűtéssel működő társasház közös képviselője egy angyalföldi tömbház tulajdonosainak.

Mivel a csekket szeptember végéig sem kapták meg, a közös képviselő leírta: kénytelen lesz egyszerre küldeni a szeptemberi és októberi számlákat, miután megérkeznek. A számla annak ellenére nem érkezett meg, hogy a társasházban augusztusban leolvasták a havi óraállást.

Hat ilyen házat képviselek, ami 400 lakást jelent.

Nem hiszem, hogy csak minket érintene ez a probléma

nyilatkozta a 444-nek a közös képviselő.

(444.hu nyomán)

Valódi Hírek