Zseniális fricskával trollkodta meg Orbánék legújabb „konzultációját” a Kutyapárt

Talált, süllyedt.

Amikor épp nem a közös ellenzéki jelöltre indulnak rá, olykor egész szellemes akciókra képes a Kétfarkú Kutyapárt.

Mint ismert: az elmúlt 12 év gigantikus lopásai miatt kiürült államkasszát a kormány az emberek durva megsarcolásával akarja feltölteni: az áramot a duplájára, a gázt a hétszeresére drágítják, és brutálisan emelkedik a rendszerhasználati díj is, miközben a forint rontásával elképesztő inflációt gerjesztettek, azaz az emberek pénze hónapról hónapra kevesebbet ér a boltban.

A saját megszorításait a kormány már eddig is az Oroszországot szankciókkal sújtó Európai Unióra próbálta kenni, most azonban egészen új szintre emelik az agymosást: sokmilliárd forintért „nemzeti konzultációt” tartanának a tömeggyilkos Oroszország védelmében.

Ezt trollkodta meg a Kétfarkú Kutyapárt, amikor „kiszivárogtatta” a konzultáció (általuk elképzelt) kérdéseit.

Íme:

Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin Orbán Viktorral megosztva Nobel-békedíjat kapjon, Ön pedig elég gázt?

Egyetért-e azzal, hogy Vlagyimir Putyin minél több ellensége essen ki véletlenül az ablakon, ha közben Magyarországon hatósági áras maradhat a cukor?

Egyetért-e azzal, hogy Oroszország Kárpátalját is annektálja, a határ mentén élő magyarok pedig vámmentesen hozhassanak be benzint és cigarettát?

Egyetért-e azzal, hogy Magyarország azonnal szakítsa meg diplomáciai kapcsolatait az agresszor Ukrajnával, a vodka hatósági árát pedig 500 forint/liter értékben maximálják?

Egyetért-e azzal, hogy amennyiben ezáltal az egy főre jutó átlagos rezsiköltség megközelítheti a nulla forintot, a Szovjetunió kapja vissza az 1989 előtti területének 100%-át, és foglaljon el pár újabb országot?

Egyetért-e azzal, hogy a zsarnok Brüsszel hagyjon fel a demagóg putyinozással, a népnyúzó szankciókkal, és inkább adjon a magyaroknak egy csomó pénzt?

Egyetért-e azzal, hogy Oroszország civil célpontokat bombázzon Ukrajnában, ha Ön kap 5 millió forintot?

Egyetért-e azzal, hogy hazánkban ideiglenesen állomásozó orosz csapatok óvják nemzeti szuverenitásunkat, ha eközben újra 3 forint 60 fillérbe kerülhet majd egy kiló kenyér?

+1. Egyetért-e azzal, hogy télre bezárjon egy sor amúgy is teljesen felesleges kulturális intézmény, a felszabaduló pénzt pedig sokkal hasznosabb dolgokra, például nemzeti konzultációra költsük?


.

 

Valódi Hírek