Most derült ki: Fegyverkereskedelemben és Norbi Update-ben is utazik Orbán Viktor öccse

Széles az üzleti palettája.

Fegyverkereskedő cégben és Schobert Norbert Update-termékeiben is érdekelt Orbán Viktor öccse — írta meg a Direkt36.

A cikk szerint Orbán Áron rendszeresen reklámoz egy Global Arms Hungary nevű dunakeszi fegyverboltot, és bár a bolt mögött álló cégben nem tűnik fel, de a portál szerint nyilvánvalóan köze van a Multi Shoot Zrt.-hez.

Olyan is előfordult, hogy közösségi médiás posztjában sajátjaként hivatkozott a cégre, amelynek egyik lőterét is Orbán Áron nógrádi földjén építik.

A lakcímén található a Multi Shoot fóti fióktelepe, és korábban az övé volt a cég egy másik, zámolyi fióktelepe is, írják.

A Nógrád megyei Szécsénke területén levő földet még Orbán Viktor öccse vette egy árverésen 2017-ben, aztán 2018-ban odaajándékozta édesapjának, idősebb Orbán Győzőnek. Ma már nem az Orbán családé a föld.

A Multi Shoot logóját is Orbán Áron védette le.

A Multi Shoot Zrt. egyébként évi 90 és 120 millió forint közötti nettó árbevételt ért el eddig, elsősorban fegyverkereskedelemmel foglalkozik. Katalógusaik alapján fegyvereket, szárazföldi és vízi harci járműveket, sőt

bombákat is kínálnak.

NATO-beszállítói státuszuk is van.

Orbán Áron a Schobert Norbi-féle Norbi Update Lowcarb Zrt. igazgatóságába is bekerült május 31-én, de a Circles of Angels and Devils d.o.o. nevű cég tulajdonosa is, amelyet Horvátországban jegyeztek be, és ez a Norbi Update horvát ágazata.

A Multi Shoothoz tartozó brand, a Global Arms Hungary weboldalán a forgalmazott fegyverek és lőszerek mellett az Update termékek is széles választékban megtalálhatók és megvásárolhatók.

 

Valódi Hírek