Etyek fideszes polgármesterének elmentek otthonról: Hisztériás rohamot kapott egy mandala miatt, amit az iskolában festettek a falra

Úgy tudja, a mandala „szivárványos propaganda”.

Az Etyeki Nyelvoktató Német Nemzetiségi Általános Iskola felújítása során — amelyben a szülők is részt vettek — kikerült egy több színből álló mandala az iskola falára.

Az iskola falán található mandala, ami a polgármester szerint szivárványos propaganda.

A település fideszes polgármesternek ez nem tetszett, szerinte ugyanis ez szivárványos propaganda, ezért megkérte az iskola vezetését, hogy fessék át fehérre a falat.

Ez meg is történt.

Zólyomi Tamás polgármester Facebook-posztjában tájékoztatott az iskola felújításáról, ahol a felfestett mintázatról azt írta:

„Az egyik nagy feladatunk a jövőben a “szivárványosra” mázolt belső rendezése!”

A polgármester a kommentekben csillámf*szlámákról, a szivárványokkal elrontott világról beszél, amely világ szerinte az ördög munkája:

A polgármester szerdán reggel kitett egy posztot a mandala lefestéséről megjelent hírekkel kapcsolatban, noha a megszólított Ági kiléte nem derül ki a bejegyzéséből:

Kedves Ági!

Gyermekeket, azok fényképét politikai célra felhasználni aljas cselekedet, pont annyira aljas, mint megpróbálni migránsokat betelepíteni településünkre. A betelepítés a politika legaljasabb eszközei közé tartozik!

Mi ezt nagyon jól tudjuk Etyeken! A cinkostársaid is imádják, hiszen az elmúlt évtizedekben saját zsebre gyakorolták, 7 lakóparkba 2000 embert költöztettek be, az itt élőkkel meg nem törődtek, lásd penészes iskola, Dávidmajor, stb!

A hazugságaitok, meg a politikai testtartásotok miatt semmi keresnivalótok nem lenne az iskola környékén!

444, telex, 24.hu, rtl mind a hazudós baloldali média részeként támogat benneteket és ferde nézeteiteket!

A penészes iskola rtl-es hírei most visszaköszönnek!

Ti akkor sem a problémát akartátok orvosolni, csak politizáltatok!

MI MEG FOGJUK VÉDENI GYERMEKEINKET ÖSSZEFOGÁSSAL!

Valódi Hírek