Melyek a flottakezelés pozitívumai?

Amennyiben a vállalkozásunkban szeretnénk gépjárművet üzemeltetni, mindenféleképpen jó megoldás lesz a tartós bérlet. Ez ugyanis nemcsak számviteli, hanem kényelmi előnyöket is rejteget számunkra. Ha Ön is ebben gondolkodik, akkor mindenképpen tartson velünk!

Mit takar a flottakezelés?

A flottakezelő vállalkozások általában egy fix havidíjért cserébe elintézik ügyfeleiknek a céges autóval kapcsolatos teendőket. Ebbe több esetben beletartozhat a gumicsere, a kötelező karbantartások ügyintézése, illetve az autóhoz kapcsolódó adók is.

De természetesen a biztosítás fordulónapját sem kell az ügyfélnek külön észben tartania, hiszen ezt a terhet is leveszi a válláról a flottakezelő. Így egy olyan komplex szolgáltatási csomagot kaphat, mely ráadásul a könyvelést tekintve is előnyös lesz.

Szeretné Ön is ilyen konstrukcióban finanszírozni az autóját? Nézzen szét a Cartis Flottakezelő céges autó kínálatában, ahol egészen biztosan megleli álmai járművét! De ha esetleg nem találja meg a leginkább megfelelő autót, akkor sincsen gond.

A vállalat munkatársai akár heteken belül beszerzik Önnek a kívánt darabot. A tankoláson kívül semmi mással nem kell majd foglalkoznia, hiszen a cég elintézi a többi tennivalót. Így az autó használatán kívül Ön teljes erőbedobással koncentrálhat vállalkozása vezetésére.

A tartós bérlet előnyei

A tartós bérlet finanszírozási forma rengeteg előnnyel kecsegtet a vállalatok számára. Elsősorban vegyük górcső alá az idő tényezőjét, melyből mindenkinek kevés áll rendelkezésére. A flottakezelő cégek pedig rengeteget meg tudnak spórolni számunkra, hiszen számos teendőt elintéznek helyettünk.

Ha egy vállalatot irányítunk, akkor az autó szervizelésének menedzselése nem biztos, hogy belefér az időbeosztásunkba. Hiszen ez akár 1-2 órát is elvehet a napunkból, ami alatt számos fontosabb dolgot is el tudnánk intézni.

Sőt, akár el is húzódhat ez a procedúra, hiszen nem ritka dolog, hogy ennél további időt is el kell töltenünk a szervizben, ehelyett pedig sok más egyéb teendőnk is lenne. Ezen túlmenően úgynevezett autohelp szolgáltatás is tartozhat egy lízingcég ajánlatába.

Ez azt takarja, hogy bárhol bármilyen probléma történne az Ön által használt autóval, minden esetben a segítségére sietnek. Így nem kell azon aggódnia, hogy bármikor is az út szélén maradna huzamosabb időre, megoldásra várva.

Kiszámítható költségek

Az ilyen formációban üzemeltetett autó egy kiszámítható költséget jelent a vállalatok számára, hiszen mindig egy előre meghatározott havidíjat kell érte fizetni. Így nem kell attól tartania, hogy a forint esetleges árfolyamingadozásai miatt hirtelen elszállnak a költségei. Ennek köszönhetően rendkívül biztonságos konstrukcióról van szó.

Önnek is szimpatikus ez a finanszírozási forma? Ebben az esetben nincs más dolga, mint kiválasztani a leginkább megfelelő gépjárművet, illetve keresni egy szimpatikus szolgáltatót. Kezdjen bele Ön is a gondtalan autózásba akár heteken belül, és vezesse sikerre vállalkozását könnyedén!