FRISS: A hétfői csúcsforgalmat fogják megbénítani az Orbán-kormány ellen tüntetők

Szép szóval már nem megy.

A napok óta tartó tiltakozáshullám részeként hétfőn délelőtt újabb tüntetés lesz a katatörvény, illetve a rezsicsökkentés megnyirbálása ellen. A demonstrálók reggel 7-kor, a hétfő reggeli csúcsforgalomban akarják megbénítani az egyik legforgalmasabb fővárosi átkelőt, a Margit hidat.

Az alábbiakban a tüntetés leírását közöljük:

HÉTFŐ REGGEL 7-KOR GYERTEK A MARGIT HÍD PESTI HIDFŐHÖZ!

Itt az ideje komolyan venni a dolgokat! Elég volt az utcabálból, fesztiválból, elég volt az influenszer politikusokból!

Itt az idő, hogy a NÉP végre a kezébe vegye a sorsát

és akkor és ott tüntessen, amikor és ahol igazán fáj Orbánnak és a kormánynak!

Az este kezdődő és éjszakába nyúló tüntetésekkel nem bénul meg semmilyen intézmény, ami ennek a zsarnok bandának fájna! Ebből kifolyólag a tüntetésünket a kora reggeli órákban fogjuk kezdeni és szeretnénk kérni titeket, hogy a hatékonyság és a célok elérésének érdekében ti is csatlakozzatok hozzánk már az esemény kezdetekor!

Ami eddig történt az csak a bemelegítés volt. MOST KEZDŐDIK AZ IGAZI ELLENÁLLÁS!

Nem ígérjük, hogy már hétfőn megváltjuk a világot. Valószínű több kitartásra lesz szükségünk. Ellenben megígérjük, hogy SZERVEZETTEN és KOORDINÁLTAN tartjuk majd meg az eseményeket, úgy hogy azoknak valóban LEGYEN ÉRTELME!

Mi vagyunk a futárok akik az első napon is elindították az eseményt, és felkavarták az állóvizet. Szeretnénk folytatni azt ami akkor elindult. Ismerjük a várost, mobilisak vagyunk, mi leszünk a motorja ennek a mozgalomnak ami titeket, a NÉPET juttat majd célba!

Hogy mik ezek a célok?

– Tolják el a KATA módosításának bevezetését januárra!
– Tervezzék újra a KATA módosítást!
– Tervezzék újra a „rezsicsökkentés-csökkentést”!

Orbánék átlépték azt a határt amit még eltűrünk!

Nem elég, hogy milliárdokat lopnak, csalnak és visznek külföldre, a pofánkba röhögve emelik meg a saját fizetésüket! Eközben a népre, olyan megszorításokat kényszerítenek amikre az ő HAZUGSÁGAIKRA felépített kampányuknak köszönhetően fel sem lehetett készülni!

Az újratervezett rezsiprogram rákényszeríti az eddig átlag felett fogyasztókra a „büntetés” megfizetését, még akkor is, ha holnaptól gyertyafény mellett élnek! Eközben, KATA-s vállalkozók százezreit taszítják teljes bizonytalanságba, elvárva tőlük, hogy alig másfél hónap alatt szervezzék át a vállalkozásukat vagy keressenek más megélhetést maguknak. Nem csak cserbenhagyták a népet, konkrétan meggyalázták azt!

A MAGYAR NÉP MOST ELŐRE FOG MENNI ÉS NEM HÁTRA!

ÉS A MAGYAR NÉPPEL SZEMBEN JELENLEG A FIDESZ ÉS ORBÁN VIKTOR ÁLL!

A demonstráció linkjét >>ITT<< lehet elérni.

(Képünk illusztráció)