Mit érdemes tudni az A4 íves papír etikettcímkékről?

Az A4 íves papír etikettcímkék azok számára jelenthetnek egyszerű megoldást, akik egyenlőre nem szeretnének külön címkenyomtatóba invesztálni. Ez főként akkor fordul elő, ha az adott vállalkozásban nincs nagy mennyiségű címke nyomtatásra szükség.

A4 íves papír öntapadós etikettcímke

Az öntapadós etikettcímkék alapból két változatban kaphatóak. Míg a tekercses változatok nyomtatására címkenyomtató kell, addig az A4 íves papír etikettcímke megnyomtatásához elég egy normál irodai nyomtató. A DunaShop kínálatában mindkét változat megtalálható, most az A4 íves öntapadós etikettek tulajdonságait vesszük górcső alá.

A hétköznapi címkézési feladatok minden vállalkozás életében jelentős szerepet tölt be, hiszen a vásárlók tájékoztatása kiemelt feladat. Ha Ön is maradéktalanul teljesíteni szeretné a jogszabályban előírtakat, akkor a megfelelő etikettcímkékkel a kötelező adatok feltüntetése egyszerű és gördülékeny lesz.

A ragasztó is többféle lehet

A papír alapanyagú öntapadós etikettcímkék között az A4-es méretű lapokon belül többféle kivitel közül lehet választania. Léteznek normál, fedő, erős és visszaszedhető ragasztóval ellátott változatok, amelyek a legnevesebb gyártóktól származnak. Ez a minőség megbízhatósága miatt fontos.

Ezek az öntapadó címkék elsősorban beltéri körülmények között alkalmazhatóak, a kültéri hatásoknak nem, vagy csak korlátozott mértékben képesek ellenállni. Általában a gyorsan megforduló termékekre ajánlottak, hiszen a nyomtatási kép az idő múlásával elhalványodhat, elmosódhat.

Miért fontos az etikettcímke?

Ma már etikettcímke nélkül nem nagyon lehetne elképzelni a mindennapjainkat, hiszen akár fogyasztóként, akár gyártóként vagy forgalmazóként szükségünk van rájuk. Ezekre az A4 íves címkékre is ugyanazok a lényeges adatok fognak kerülni, mint a tekercses változataikra.

Tartalmazni fogják a termék megnevezését, összetételét, súlyát, vonalkódját – számos olyan információt, ami lényeges. Emellett szerepet kaphatnak az adott vállalkozás egyedi azonosításában is – hiszen kiváló marketingeszközzé válhatnak a brandépítésben.

Miért pont az A4 íves papír etikettcímkét válassza?

Ennek számos oka van:

  • A használatával optimalizálni tudja a költségeket
  • Átláthatóvá teszi a munkafolyamatokat
  • Nem kell címkenyomtatóba fektetnie
  • Az irodában, otthon használt nyomtatókkal (tintasugaras vagy lézeres) is nyomtatható
  • Nagyon egyszerű, de mégis nagyon sokoldalú kellékanyag, amely számos területen megkönnyíti a vállalkozása működését
  • Többféle típusú ragasztóval (normál, erős, visszaszedhető) elérhető
  • Több mint 400 féle méretben kapható
  • Nagyon kedvező az ára
  • Hosszantartó jelölést biztosít beltéri, normál körülmények között
  • Egyszerű termékkövetést és azonosítást tesz lehetővé

Az A4 íves etikettcímkéket használhatja borítékok címzésére, termékjelölésre, gyártási számok készítésére, dossziék, iratok feliratozására. Szerezze be Ön is a vállalkozása profiljába legjobban illő változatot!