Az Orbán-párti államtitkár közölte, már nyáron „távol tartják” a melegektől a gyermekeket

Erre vártak.

Interjút adott Répássy Róbert államtitkár a Mandinernek, amelyben arról beszélt, már a nyáron beemelik a jogrendbe a melegellenes javaslatok azon passzusait, amelyek

távol tartják” az „LMBTQ-propagandát” a gyermekektől.

Völner Pál utódja, az Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkára azt mondta, „{a} szülők jogait tovább kell erősíteni a gyermekvédelem tekintetében.

Még a nyári ülésszakban kerülhetnek olyan javaslatok az Országgyűlés napirendjére, amelyek gyakorlatilag végrehajtják a referendumban meghatározott célokat, azaz távol tartják az LMBTQ-propagandát a gyermekektől, az óvodáktól, az iskoláktól” — jelentette ki a politikus.

A politikus azt állítja, az intézkedések által világossá válik majd az emberek számára, hogy nem a sz*xuális kisebbségek ellen irányulnak a tervek.

Répássy szerint az Európai Ügyészséghez való csatlakozás — amelyet az ellenzék támogat — nem szolgálná a korrupció üldözését. Úgy véli, a tagállamok saját hatóságai „sokkal hatékonyabban” üldözik a korrupciót. Ahogy ezt „bizonyítja” az elmúlt 2 év kormányzati politikája is…

(Mandiner/Nyugati Fény)

Valódi Hírek