Undorító dolgot hazudott Dobrev Kláráról és Czeglédy Csabáról a fideszes média

Bocsánatkérésre kényszerültek.

Hétfőn a közösségi oldalán tudatta dr. Czeglédy Csaba, a sajtópereket tucatjával nyerő ellenzéki sikerügyvéd, hogy egy folyamatban lévő büntetőeljárás hatására

bocsánatkérést közölt

a Bors nevű fideszes szennylap, amiért egy 2021. márciusi cikkükben azt hazudták, hogy Czeglédy fertőzte meg koronavírussal Dobrev Klárát, vagy ahogy ők hívják: „Gyurcsánynét”.

képernyőkép: Bors

A bocsánatkérés teljes szövege, amely a Bors nyevű szennylap oldalán olvasható, így hangzik:

A 2021. március 7. napján a Borsonline felületén közzétett „Czeglédy fertőzte meg Gyurcsánynét, vagy becsapta a bíróságot?” című online cikkünkben valótlanul állítottuk, hogy dr. Czeglédy Csaba megbetegedett, és a koronavírusra hivatkozva nem jelent meg a bíróság előtt.

Továbbá azt a való tényt, hogy dr. Czeglédy Csaba nem jelent meg a bírósági tárgyaláson, azon való tény elhallgatásával, hogy a bíróság nem idézte tárgyalásra dr. Czeglédy Csabát, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy dr. Czeglédy Csaba becsapta a bíróságot annak érdekében, hogy ne kelljen megjelennie.

Valamint azt a való tényt, hogy dr. Czeglédy Csaba találkozott Dobrev Klárával, és azon való tényt, hogy Dobrev Klára ezt követően bejelentette, hogy elkapta a koronavírust, abban a hamis színben tüntettük fel, hogy dr. Czeglédy Csaba fertőzte meg Dobrev Klárát.

Dr. Czeglédy Csabától ezért bocsánatot kérünk.


.

Valódi Hírek