Furcsa fotót posztolt Varga Mihály: vajon mire utal a rejtélyes tortája?

Rejtély.

Facebook-bejegyzést posztolt Varga Mihály a tortájáról, amelyre egy érdekes kép került. Az ünnepelt süteményén a Hold látható nagy méretben, felette pedig a Föld.

Régen a torták fotója került a címlapra, manapság a címlap kerül a tortára. 😀 🥮 🍰 Mindenkinek szép vasárnapot! 👍” — írta a politikus.

A kettő között egy rejtélyes, sötét lény látszik, és úgy tűnik, mintha a vörös szeme világítana. Kérdéses, hogy ez csupán illúzió, vagy talán csak a torta sima felülete tükröződik a fotón, esetleg valami jelképes jelentéssel bíró tartalmi egység szerepel a süteményen.

Az alakot a kommentelők többsége nem szúrta ki, azonban a Hold jelentésével kapcsolatban többeknek felsejlett Orbán Viktor győzelmi beszéde. „Még a Holdról is látszik” — mondta április 3-a éjjelén a miniszterelnök.

Varga Mihály egyelőre nem árulta el, milyen jelentéstartalmat hordoz a tortán szereplő fotó. Még az sem derült ki, mit ünnepel a miniszter, a születésnapja ugyanis januárban van, a névnapja pedig szeptemberben. Egyesek az apák napját sejtik az ünneplés indokának.

A képet >>ITT<< lehet megnézni.

(Varga Mihály/Facebook)

Valódi Hírek