Varga Judit úgy tudja, Brüsszel meg akarja szüntetni a magyar munkahelyeket

Eldurrant az agya.

Facebook-videót közölt az egyik parlamenti felszólalásáról Varga Judit. Az igazságügyi miniszter ebben az Európai Unió terveivel kapcsolatban méltatlankodott, ami szerinte a rezsicsökkentés és a „teljes foglalkoztatottság” megszüntetéséhez vezetne.

Az őrület az nem áll meg, a háború elhúzódik” — mondta. Hozzátette, szerinte a gázembargó és az importvámok terve miatt „erős kézre„, illetve „józanságra” van szüksége az országnak.

Véleménye szerint az energiaárak növekedése „Brüsszel energiapolitikájának” és az EU szankciós politikájának köszönhető elsősorban, de megemlítette az orosz-ukrán háborút is. Azt állította, hogy az Unióban meg fogják védeni „a magyar családokat, a rezsicsökkentést, a teljes foglalkoztatottságot„.

Arra kérte a képviselőtársait, hogy tegyék félre álláspontjukat, és támogassák a kormány „mindig hatékonyan fel tudjon lépni„. Szerinte minden politikusnak fel kell tennie a kérdést, kinek az érdekeit képviselik. Azt éppen az a politikus mondta, amelynek pártja másfél évtizeden keresztül Vlagyimir Putyin érdekeit szolgálta, és a háttérben a mai napig az orosz diktátor irányába futnak a szálak.

Varga Judit felszólalását itt lehet megnézni:

(Varga Judit/Facebook)

Valódi Hírek