A harapós kedvű Bayer Zsolt ismét az ellenzékre pikkel: „Egyszerűen szar alakok”

Értékelt.

A Fidesz ötös számú párttagkönyvének tulajdonosa szerint az ellenzék árulókból áll, a Fidesz ellenben semmit sem hibázott. A Mandiner Bayer Zsolttal készített interjút, amelyben a publicista szokásához híven most is „szofisztikáltan” fogalmazott.

„A magyar nép megint csodát tett. Általában a magyar nép tud csodát tenni. Különösen kiélezett és fontos pillanatokban. Megtette most is. És ezt fordítják le úgy az ellenfeleink, hogy a magyar nép fogatlan, törött a szemüvege, nem mosdik és hülye. És ameddig ők ezt így látják, addig mindig ilyen arányban fognak vereséget szenvedni” — írta.

Bayer ezután az ellenzékről azt mondta, hogy szerinte „az egész létezésük egy hiba”, egyetlen érvényes mondanivalójuk sincsen és csak hazudni tudnak. Ezzel ellentétben Bayer értékelése szerint

a kormánypárt semmit sem hibázott.

A Mi Hazánk parlamenti bekerülésével kapcsolatban a publicista meglepetésének adott hangot, majd elemezte, mi állhat a párt sikere mögött:

„Szerintem is az az oka ennek, amit az elemzők mondanak: a Jobbik Jakab Peti vezetésével nem óhajtott végképp beleülni Gyurcsány Ferenc ölébe, és azok a vidéki Jobbik-szavazók, főleg Északkelet-Magyarországon, ahol a Jobbik hagyományosan mindig a legerősebb volt, és most a leggyengébbé vált, azok egy része a Mi Hazánkra, másik részük a Fideszre szavazott.”

Egyébként az újságíró Bayer az interjúban az ellenzéket árulóknak nevezi,

„Egyszerűen szar alakok”

– fejtette ki véleményét.

Egyébként hasonló megállapításokra jutott Orbán Balázs is, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára a Batthyány Lajos Alapítvány Választási értékelőjén fogalmazott innovatívan:

„Egymillió szavazat olyan látványos különbség, hogy azt sem a hazai baloldal, sem a nemzetközi közeg nem tudja vitatni. Az ellenzék láthatóan csak a saját hatalmi ambícióival foglalkozik,

háborúba vitte volna az országot, 2010 előtt pedig

gazdasági kilátástalanságba és csődbe taszította hazánkat.”

Orbán Balázs vélhetően arra gondolhatott, hogy 1 millióval több szavazatot kapott a választásokon a Fidesz, szemben az ellenzék 2 millió szavazatával. Ez a fajta furfangos logika pedig arra enged következtetni, hogy a Fidesz továbbra is megbélyegzi és rágalmazza azokat, akik nem rájuk szavaztak. A Nemzeti Választási Iroda összesített adatai alapján, azonban kiderül, hogy több mint 2 millió ember nem a Fideszre szavazott, a szavazati joggal rendelkezők állampolgárok közül. Ők mind baloldaliak, akik

„háborúba vitték volna az országot”.

(via, rtl.hu)

Valódi Hírek