Elképesztő csalás: Energiaitalt, olajat, lisztet kap Borsodban, aki a Fideszre szavaz (+fotók)

Házhoz mennek a voksokért.

A Nyugati Fényhez eljutott két bizonyító erejű fotó Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből, amelyből kiderül, a Fidesz a választások előtti napokban

falusi szegénynegyedekben osztogatott nagyságrendileg 2500-3000 forint értékű ajándékcsomagokat.

A kormánypárt a kampányhajrában a korábbi választásokon jól bevált módszeréhez nyúlt, hogy minél több szavazatot szerezzen kiszolgáltatott helyzetben lévő emberektől.

A képen látható kisbuszban voltak a Fidesz választási „ajándékcsomagjai”.

Az egyik borsodi kistelepülésen, Gesztelyen információnk szerint 500 ajándékcsomagot osztottak szét a helyi Fidesz-jelölt, Koncz Zsófia emberei. Ez azt jelenti, hogy

közel másfél millió forintot költöttek el egyetlen kistelepülésen.

A megye 6-os számú választókerületébe 42, különböző méretű település tartozik, így az sem kizárt, hogy több tízmillió forint értékű osztogatás zajlott az elmúlt napokban a körzetben.

A választási csomagba

üdítő,

energiaital,

liszt,

cukor

és étolaj

tartozott.

A választási csomagba üdítő, energiaital, liszt, cukor és étolaj tartozott.

Úgy tudjuk, egyes helyszíneken a roma önkormányzat emberei szervezték a csomagosztást a közelgő húsvét alkalmából. Informátorunk azonban azt nyilatkozta, ilyen „húsvéti ajándékosztásra” korábban nem volt példa.

A gesztelyi helyszínen a csomagok kiosztásáról információnk szerint B. Levente, Koncz Zsófia kampánycsapatának egyik tagja, sportegyesületi elnök intézkedett. Mindezek alapján nem nehéz kitalálni, hogy az osztogatás a Fidesz-jelölt népszerűsítése érdekében történt.

Valódi Hírek