Márki-Zay megtartotta utolsó beszédét a választások előtt, szerinte most valódi esélyünk van leváltani Orbánt

„Most erősebbek vagyunk mint valaha.”

Valódi esély van leváltani Orbán rendszerét.

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Márki-Zay Péter az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje. A választásokig ez az utolsó rendkívüli bejelentkezése — írta Facebook-oldalán a kormányfő-jelölt.

Márki-Zay elmondta:

Felépítették az ellenzéki összefogást, amit eredménynek értékelt és elmondta, az Egységben Magyarországért közösen megalkotta programját is, amit sikerként értékelt. A vasárnapi választásokat „dávid és góliát küzdelmének” tekinti, amivel kapcsolatban elmondta:

A Fidesz fizetett trollhadserege, a gátlástalan propaganda, a választási csalások, az átírt választási törvény, és a korlátlan pénzügyi erőforrások, mind az Orbán-kormány céljait segítik,

de ők felvették a kesztyűt, és még így is rengeteg eredményt értek el.

Beszélt arról, hogy 850 ezer magyar ember adott le

több mint 1,3 millió szavazatot és,

hogy most 12 év fideszes agymosás után, valódi esélyünk van leváltani Orbán rendszerét.

Közölte: Orbán Viktor nem mer kiállni vitára, mert 12 éves oroszbarát politikája csődöt mondott. Elmondta, „most erősebbek vagyunk mint valaha”,

27 ezer ember jelentkezett szavazatszámlálónak, hogy megőrizzék a szabad választások biztonságát.

Az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltje hangsúlyozta, hisz a fiatalok erejében, majd elmondta, ők már elvégezték a feladatukat, az utolsó lépést minden magyar állampolgárnak maga kell megtegye — mondta, és felhívta rá a figyelmet, hogy az április 3-ai vasárnapi választásokon, mindenki tegye meg a maga utolsó lépését.

Rendkívüli sajtótájékoztatóját így zárta: „Abból a mély gödörből, amibe Orbán Viktor vezette az országot, a kijárat nem jobbra, vagy balra van, hanem csak felfelé van.”

Videó:

(Márki-Zay Péter/Facebook)

Valódi Hírek