Márki-Zay a Partizánban járt: Elmondta, mivel győzné meg a bizonytalanokat

Szoros lesz az eredmény vasárnap.

„Még egy felhívást szeretnék közzétenni Orbán Viktor irányába. Nem adjuk fel a reményt, hogy esetleg valami történik és mégis hajlandó egy vitára. Most, hogy a számaink szerint az ellenzék erősödik, és a Fidesz gyengül, lehet mégis nyitott lesz egy vitára.”

– mondta Márki-Zay Péter kedd este a Partizánnak, hozzátéve, hogy ő az utolsó pillanat nyitott, még akkor is, ha szombat reggel telefonál neki Orbán Viktor.

A félórás interjúban az ellenzék közös programjáról volt szó, annak sok részletére kitértek. A bizonytalanokat is ezzel győzné meg, azzal, hogy az ellenzéknek legalább van programja:

„Az nagyon érdekes lenne, ha Orbán Viktort faggatnád a programjukról a Fidesznek ugyanis nincs. Tehát ha mást nem, azt tudom mondani, mindenkinek, aki rám szavaz, hogy nekünk legalább van programunk. Mi legalább készen voltunk ezt megvitatni. A mi programunk mögött számuk vannak.”

Márki-Zay a végén még bírálta Orbán intézkedéseit, amellyel szerinte visszavetette az országot 30 évvel.

„Orbán nem tudta legyőzni Brüsszelt, nem tudta legyőzni a covidot és nem tudta legyőzni az inflációt sem. És nem csak nem tudta legyőzni, hanem ostoba, rossz módszerekkel próbálkozott. Az, hogy újra hatósági árassá tették a csirekefarhátat meg az UHT tejet, ez nyilvánvalóan nem megoldás. Nem véletlen, nincs nem csak Ausztriában, de Szlovákiában vagy Romániában sem hasonló megoldás.”

A teljes interjút itt nézheted neg:

Valódi Hírek