Nyomozás indult a Fidesz országgyűlési képviselőjének propagandaoldala ellen: Már a tanúkat is beidézték

Becsületsértés miatt.

Facebook-bejegyzésben adott hírt Horváth Jácint, az ellenzék közös nagykanizsai képviselőjelöltje, hogy beidézték a bíróságra. A politikust egy vele kapcsolatos becsületsértési ügyben hallgatták meg tanúként. Az ügy egyik érintettje a választókerület fideszes országgyűlési képviselője, Cseresnyés Péter, akinek a kampányához erőteljesen hozzájárul egy kormánypárti propagandaoldal.

Horváth Jácint bejegyzését változtatás nélkül közöljük:

A héten ismét tanúvallomást kellett tennem, ezúttal a kanizsai rendőrkapitányságon. Nem szeretem ezeket a dolgokat, de néha rákényszerülök.

Becsületsértés miatt tettem feljelentést hetekkel ezelőtt, mikor vezető kanizsai fideszes politikusok, mint Bene Csaba és Balogh László, illetve Cseresnyés Péter ellenfeleit lejárató egyik Facebook szennyoldal hazug állításokat fogalmaztak meg velem kapcsolatban nagy nyilvánosság előtt. A gelsei fürdővel, szállodaberuházással és Gelse korábbi pénzügyi helyzetével kapcsolatban.

Így folyik jelenleg a nyomozás, talán néhány olyan dologra is fény derül, ami régóta izgatja sok kanizsai fantáziáját a fenti szennyoldal szerkesztőivel kapcsolatban…

Cseresnyés Péter, a Fidesz nagykanizsai országgyűlési képviselője. Forrás: Magyar Nemzet

(Horváth Jácint/Facebook)

Valódi Hírek