Dr. Molnár Csaba: Tamás, te tényleg nem vetted észre, hogy megszavaztad Paks 2 leállítását?

Deutsch Tamást hamarabb utolérték, mint a sánta kutyát.

A DK európai képviselője kedden a közösségi oldalán üzent fideszes kollégájának, aki a nap folyamán egyszerűen letagadta, hogy megszavazta volna az Európai Parlamentben a Putyin-ellenes szankciókat.

Dr. Molnár Csaba azt írta:

Deutsch Tamás hazudik!

Tamás, te tényleg nem vetted észre, hogy megszavaztad a Paks 2 leállítását?! Jobbat mondok, nemcsak te, hanem a többi fideszes EP-képviselő is.

A jegyzőkönyvben világosan ott van, hogy igennel szavaztatok. Úgy látszik, vagy az értő olvasás, vagy az angol nyelv okoz problémát, ha azt állítod, hogy ezt nem szavaztátok meg.

Javaslom, ülj vissza az iskolapadba, és lapozgass általános iskolai olvasókönyveket, vagy kezdő nyelvkönyveket, ha problémád van a nem túl bonyolult uniós szövegekkel.

De instant megoldásként a Google Translate is megteszi. Segítek, ezt a szöveget kell bemásolni:

…calls on the Member States to stop any collaboration with Russia in the nuclear field, in particular cooperation with Rosatom and its subsidiaries, including cooperation with Russia in the International Atomic Energy Agency and the termination or removal of operating licences for all Rosatom subsidiaries.

Tamás, ha estleg még mindig nem értenéd, lefordítom neked:

„…(Az Európai Parlament) felszólítja a tagállamokat, hogy azonnal vessenek véget minden, nukleáris területen, Oroszországgal, különös tekintettel a Roszatommal és annak leányvállalataival kötött együttműködésnek; ide értve a Nemzetközi Atomenergia Ügynökség keretében, Oroszországgal folytatott együttműködést és vonják vissza, vagy szüntessék meg a Roszatom valamennyi leányvállalatának működési engedélyét.


.

Valódi Hírek