Videóval: Gusztustalanul mosdatják az orosz gyilkológépeket a közmédiának hazudott Fidesz-csatornán

Csúcsra járatják a Putyin-talpnyalást az adódból működő tévében.

A kezdeti tanácstalanság után péntekre összeszedte magát a közmédiának hazudott, valójában kormányszolgálati televízió, hogy adófizetői pénzből megszakértsék az orosz inváziót Ukrajnában.

Összesöpörték a legsúlyosabb, holdkóros Fidesz-propagandista arcokat, így az M1-en mások mellett Georg Spöttle, Nógrádi György, és Bende Balázs váltják egymást.

Spöttle arról magyarázott, hogy az orosz katonák higgadtan, szinte szakszerűen vonultak be, nyugodtan pakolták ki a lőszereket, végezték a munkájukat.

Veszélyes viszont Spöttle szerint, hogy Zelenszkij ukrán elnök fegyverkezésre szólította fel állampolgárait, mert a végén még rálőnek az oroszokra, akik visszalőnek, és így civilek halhatnak meg.

Hitleri megoldás ez, a német diktátor volt az utolsó, aki gyerekek és asszonyok kezébe fegyvert adott az oroszokkal szemben – magyarázta komoly pofával a M1 „szakértője”.

.

Fábián Barna műsorvezető sokat gondolkodott hajnalban, hogy vajon miért foglalták el az oroszok Csernobilt. Spöttle megfejtése szerint azért, nehogy a végén támadás érje.

.

Szót kapott a szélhámos kamugép Nógrádi György is, aki szerint Oroszország azért vonult be egészen Kijevig, mert semleges vezetést szeretne az ország élén látni. Megunta, hogy mindig orosz- vagy Nyugat-barát kormánya van Ukrajnának, sosem ukrán-barát.

Nógrádi azt sugallja, hogy emiatt hagyta el az országot hirtelen egy nap alatt 100 ezer ukrán. Gyorsan eljutott ő odáig, hogy Zelenszkij miatt borult lángba majdnem az egész kontinens.

„A következő követelés az volt, hogy ENSZ-békefenntartók vonuljanak be Ukrajnába. Mivel Ukrajna 24 órával ezelőtt kezdte ezt a háborút és hihetetlen nyilatkozatot tett, így látszik, hogy az ukrán vezetés nem volt felkészülve, az ENSZ békefenntartók odaküldése ma lehetetlen, és kizárt.”

– magyarázta a szélhámos.

.

Bende Balázsnak, a legendás monológjaiban Orbánt harciasan istenítő Fidesz-propagandistának még nem sikerült felvennie a ritmust, ő leginkább tájékozódásai gondjaival hívta fel magára a figyelmet a térkép előtt hadonászva:

.

(via 444.hu)

Valódi Hírek