Putyin megborult: Ukrajna megtámadása után megfenyegette az egész világot

Olyan következményekkel fenyegette meg Ukrajna segítőit, „amelyek még történelemben nem történtek”.

Csütörtök hajnalban több irányból megtámadta Ukrajnát Oroszország. Az agresszor Oroszország légicsapásokat hajtott végre, melynek halálos áldozatai is vannak.

A támadással egyidőben Vlagyimir Putyin figyelmeztette a Nyugatot, hogy súlyos következményei lesznek, ha „kívülről akarnak beleavatkozni a háborúba”.

Mindenkinek üzenem, aki fontolóra veszi, hogy kívülről beavatkozik, súlyos következményekkel kell szembenéznie.

Olyanokkal, amelyek még történelemben nem történtek.

mondta Putyin csütörtök reggeli hadüzenetében, amellyel súlyos figyelmeztetést adott a nyugati szövetségeseknek. Az orosz elnök hozzátette: szerinte „a nácizmus felszámolása” a tét Ukrajnában.

Videó:


.

A tragikus eseményeket követően, szinte azonnal összeült az ENSZ Biztonsági Tanácsa, amely figyelmeztette Oroszországot, hagyjon fel a katonai akcióval, de Putyin ezt figyelmen kívül hagyva bombázza Ukrajnát.

Joe Biden amerikai elnök szerda este így reagált Putyin akciójára:

Az egész világ imái ma este Ukrajna népével vannak, amely az orosz katonai erők indokolatlan és indokolatlan támadását szenvedi el.

Putyin elnök egy előre megfontolt háborút választott, amely katasztrofális emberveszteséget és emberi szenvedést fog okozni. Oroszország egyedül felelős a halálért és a pusztításért.

Az Egyesült Államok, valamint szövetségesei és partnerei egységesen és határozottan fognak válaszolni.

A világ felelősségre fogja vonni Oroszországot!”

(time.com)

Valódi Hírek