Márki-Zay Péter leszögezte: A kormányváltás után bíróság fog dönteni a Fidesz-bűnözőkről

Komoly elszámoltatás várható.

Elszámoltatást ígért az ellenzéki összefogás közös miniszterelnök-jelöltje az ATV Egyenes beszéd című műsorában. Márki-Zay Péter a műsorban vázolta a fontosabb intézkedéseket és prioritásokat kormányváltás esetén.

„Minden bűnözőt el kell számoltatni, bíróság elé kell juttatni és a bíróság fog arról dönteni, arról aki valóban elítélendő bűnöző”.

— fejtette ki Márki-Zay Péter.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje a kampányfinanszírozási kérdésekre is reflektált:

„Ebben a helyzetben mi abszolút nem tudunk válogatni”

— jegyezte meg Márki-Zay, aki minden támogatást szívesen fogad a kormányváltás érdekében.

„Most az a fontos hogy április 3-án le tudjuk győzni hazánk 1000 éves történelmének legkorruptabb kormányát, ami miatt magyarok százezrei hagyták el ezt az országot, ami miatt Magyarország az egész uniónak a legszegényebb és leghalálozóbb országa lett”.

— hangsúlyozta a közös államfőjelölt.

Ezért a fordulathoz Márki-Zay Péter minden támogatást szívesen vesz, ami hozzájárul a korszakváltás elősegítéséhez.

A miniszterelnök-jelölt kitért a

„tiszta választások”

fontosságára is, amit egy szavazatszámláló toborzó akcióval kíván érvényesíteni. Bárki jelentkezhet szavazatszámlálónak a tisztább választási rendszer elérése érdekében. Erről bővebb információk találhatók Márki-Zay Péter Facebook oldalán.

A közös ellenzéki miniszterelnök-jelölt február 16-án tart miniszterelnöki évértékelő beszédet, ahol részletesebb képet kaphatunk majd terveiről és elképzeléseiről.

(via ATV)

 

Valódi Hírek