„Csőd, amit a Fidesz csinált!” — Már Antall József fia is Orbánék ellen fordult

Ezt nem láttuk jönni.

A Magyar Hang szúrta ki, hogy éles kritikával illette a kormányt néhai Antall József miniszterelnök fia, Antall Péter.

„A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer, az veszít! Akkora a csőd, amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben, EU forrást visszatartják!”

– írta a Facebookon Antall Péter, aki szerint Orbán Viktor arra számít, hogy egy esetleges vesztes választás után az ellenzékre „borul a bili”, ő pedig legkésőbb 2026-ban ismét kétharmaddal térhet vissza.

Antall Péter úgy gondolja, a Fideszben eluralkodtak a generációs feszültségek, el akarják küldeni nyugdíjba az idősebbeket. „Csak ott nincs kibeszélő show, mint a másik oldalon”.

Ha Orbán Viktor egy esetleges választási vereség után vissza akar térni, „minden eszközzel meg fogják akadályozni”, hogy ismért kormányfő legyen.

screenshot: Facebook

A Magyar Hang emlékeztet, hogy Antall Péter az utóbbi hónapokban az Antall József Tudásközpont kapcsán került be a hírekbe.

Mint kiderült: az intézmény több, mint négymilliárd forint közpénzt kapott az államtól, ebből tudták finanszírozni a hajdani miniszterelök fiának kiemelkedően magas fizetését, továbbá a központ munkatársainak gyakori utazásait. Miután ez kiderült, a kormány megvonta a támogatást az Antall József Tudásközponttól.

Valódi Hírek