Jakab Péter megnyerte a pert: Ocsmány módon hazudott a TV2 a politikusról és családjáról

Nincs „ingatlanbirodalma” Kelenföldön.

A Jobbik elnöke csütörtökön a közösségi oldalán tudatta a hírt, hogy újabb pert nyert a TV2 nevű fideszes propagandakanális ellen.

Jakab Péter azt írta:

🏠 Ennyit az ingatlanbirodalmamról…

📺 A TV2 valamiért „Tényeknek” nevezett műsora ezúttal azt hazudta, hogy ingatlanbirodalmam van Kelenföldön, merthogy a rokonaim ott laknak egy-egy panellakásban.

➡️ A fideszes „sajtó” szerint ez azt jelenti, hogy ezek a lakások biztosan az enyémek, és csak a rokonaim nevére írattam. Az egyiket például 20 évvel ezelőtt, amikor még miskolci egyetemista voltam. 😅

➡️ Hiába na, van fantázia a „Tényeknél”. Vagy csak a Fideszből indultak ki. Vagy annyira utálnak, hogy szerintük a rokonaimnak a híd alatt kellene lakniuk, minden más opció gyanús. 🙂 És persze hazudtak arról is, hogy az albérletemet kiadom másnak, és arról is, hogy minderről vezető jobbikosok tájékoztatták a „sajtót”.

📺 Hazudnak ezek minden hullámhosszon, és ezt nemcsak én mondom, hanem a bíróság is. Ezúttal a TV2-t kötelezte a Fővárosi Törvényszék, hogy ismerje be: hazudtak. Erről is. Megint. Pedig egyenesen a fideszes országgyűlési képviselő, Bajkai István ügyvédi irodáját hívták segítségül. Nem tudott segíteni. A hazudós fideszesek menthetetlenek. Bukni is fognak a képviselőikkel, a propagandistáikkal, a kormányukkal együtt.

⚠️ Ne higgy a Fidesz-médiának! Hazudnak! Kövesd az oldalam, támogasd az ellenzéket!


.

Valódi Hírek