Hatalmas meglepetés: Kiderült, ki Magyarország leggazdagabb embere

Nem találod ki!

Közzétette 2021-es listáját a Forbes magazin a leggazdagabb magyarokról.

A leggazdagabb „Mészáros Lőrinc és családja” lett,

becsült vagyonuk több mint 488 milliárd forint.

A második helyen Mészárosékhoz több mint 20 milliárddal lemaradva Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója található. A harmadik helyezett Felcsuti Zsolt vállalkozó lett, aki a dobogós helyezettek között az egyedüli, aki nem tartozik a kormánypárti holdudvarba.

A negyedik helyen található Veres Tibornak a Wing nevű vállalkozás és a Praktiker is az érdekeltségébe tartozik, de az AutoWallis is a tulajdonában van. Az ötödik helyen a Városháza-botrány esetében is előkerült Rahimkulov Ruszlán található több mint 270 milliárddal. Ő a hetedik helyen található fivérével, a 211 milliárdos vagyonnal rendelkező Timurral együtt értékes OTP-részvényekkel és jó kormánypárti kapcsolatokkal rendelkezik.

A pornóból meggazdagodott, nemrég a választásokra is bejelentkező Gattyán György hatodik lett.

Demján Sándor özvegye és családja a hetedik helyen szerepel közel 200 milliárd forintos becsült vagyonnal. A kilencedik az Orbán Viktor érdekeltségébe tartozó Szijj László, a Duna Aszfalt vezetője lett több mint 190 milliárddal. A tizedik Jellinek Dániel „plázamilliárdos” lett, közel 190 milliárd forintos becsült vagyonnal.

(Forbes nyomán)

(Képünk illusztráció)

Valódi Hírek