DK: Schadl Györgyön keresztül személyesen Orbánig érnek a Völner-botrány szálai (+videó)

Borul a dominó.

A kilakoltatási maffiától papírzacskóban kenőpénzt elfogadó Völner György botrányának egy eddig ismeretlen szálára hívta fel a figyelmet vasárnap Ráczné Földi Judit, a DK politikusa.

Ráczné Földi judit emlékeztetett: a DK éveken át pereskedett azért, hogy kiderítse: mire költötte a felcsúti fociakadémia a TAO-pénzeket.

„Miután már jogerős bírósági ítéletünk volt arról, hogy a TAO-pénz közpénz, és a Felcsútnak ki kell adnia a kiperelt adatokat, akkor a végrehajtó akadályozta, hogy minden adatot megismerhessünk: ő nem más volt, mint maga

maga Schadl György,

akit most a Völner-ügyben korrupció miatt letartóztattak.”

– ismertette Ráczné.

„A Demokratikus Koalíció szerint az, hogy a letartóztatott Schadl György végrehajtóként éveken át fedezte a felcsúti fociakadémiát, egyértelmű bizonyíték arra, hogy a Völner-ügy szálai a miniszterelnökig vezetnek.

A DK azonnali magyarázatot vár Orbán Viktortól: mit kapott a vesztegetés miatt letartóztatott Schadl György azért cserébe, hogy végrehajtóként fedezte a Felcsútot?

Pontosan kitől kapott utasítást a kormányból arra, hogy végrehajtóként a felcsúti titkolózást segítse? Völner Pál, Varga Judit, esetleg maga a miniszterelnök utasította erre?

A DK azonnali válaszokat vár az ügyben!”

– közölte Ráczné Földi Judit.

Videó:


.

Valódi Hírek