Majka kifakadt: Undorodom azoktól, akik a választáson melldöngetve beállnak egy bizonyos oldal mellé

Megvan a véleménye az érdekzenészekről.

Interjút adott a Partizánnak Majka, amelynek során pályafutásáról, a konfliktusairól és a koronavírus-járványról is beszélt. A rapper nem rejtette véka alá a véleményét a politikával kapcsolatban sem.

Kártyázni tudok meg pofázni. Régen ezért beírást kaptam meg intőt, most meg adnak érte pénzt” — mondta, és megosztotta, szenvedélye a szerencsejáték, azonban Curtisszel ellentétben mindig az észszerűség határain belül tudott maradni.

Gyermekkoráról is beszélt, valamint arról, hogy a rendszerváltás után hogyan változott Ózd helyzete. A zenész 10-11 éves volt a demokratikus átalakulás idején. Elmondta, a gyermekkori baráti társaságából többen életellenes bűncselekmények miatt ülnek börtönben, ugyanis rossz irányba mentek el.

Azt mondta, ő mindig tudta, hol a határ, és bár volt, hogy belevitték a bajba, erőszakos bűncselekményeket soha nem követett el. A bűnözést megtapasztalta a környezetében, de őt megrémítette a börtön lehetősége, és mindig elkerülte azokat a helyzeteket, amelyek miatt börtön fenyegette volna. A Való Világtól a kitörés lehetőségét kapta meg, annak ellenére, hogy ez kevesek számára adatott meg a műsorban.

Nem tűröm meg az igazságtalanságot, a sunyiságot, kiállok azért, amit mondok száz százalékban,

sosem hazudok annak, akit tisztelek és becsülök, és megbecsülöm azokat az értékeket ami vannak, és teszek is értük. Ezt hoztam Ózdról” — mondta.

A Heti Hetesben eltöltött idejéről is beszélt. Majka elmondta, nagyon jól fogadták őt a műsorban, azonban rendszeresen voltak konfliktusai Farkasházy Tivadarral, aki nem fogadta el az ő véleményét és kritikáját. Majka szerint Farkasházyt nem érdekelte, hogy jó vagy rossz dolgokat visz véghez a Fidesz, ő mindenben csak a hibát kereste.

A zenész azt mondta, szerinte Magyarországon már megszűnt a baloldali és a jobboldali ideológia, és már gazdasági érdekkörök alakítják a politikát.

„Üzleti érdekkörök vannak, nem az ideológiát képviselik, (…) hanem egyszerűen azt, hogy kinek hogyan van pénze.

És ez undorító. Én ebben nem akarok részt venni úgy, hogy bólogatok oda, ahol nem értek egyet” — jelentette ki.

A Heti Hetessel kapcsolatban elmondta, sokkal több pozitív törekvése volt a Fidesznek akkoriban, amikor ő a műsorban szerepelt, azonban ez máshogy jelent meg a produkcióban. Ennek ellenére hozzátette, nem fideszes, és a baloldali ideológia áll hozzá a legközelebb.

{Ú}gy gondolom, hogy

egy olyan típusú csávónak, mint én, mindig ellenzékből kell kornyikálnia.

Undorodom azoktól a zenészektől, akik odaállnak kihúzott mellel választásokon, döngetik a mellüket, és később ezt viszik a pályafutásukon tovább” — jelentette ki.

Az RTL Klubtól való távozásával kapcsolatban azt mondta, összeférhetetlen volt Kolosy Péterrel és számos olyan szereplővel, aki beleszólt volna a munkájába. Állítása szerint ennek ellenére többször megkereste őt Kolosy, hogy visszatérjen a csatornához az X-Faktor mentoraként. Arról beszélt, a TV2-nél soha senki nem szólt bele a munkájába, és nem kértek tőle politikai állásfoglalást.

Majka azt mondta, jó a kapcsolata Szijjártó Péter külügyminiszterrel, és az egyik közös bejegyzésük miatt gyűlölethullám árasztotta el a kommentfalát. Azt mondta, akkor a zenészek nevében tárgyalt a politikussal, amikor megjelent a közös posztjuk.

Határozott véleményt fogalmazott meg az oltásokkal kapcsolatban. Azt mondta, államilag kötelezné a polgárokat a koronavírus elleni oltás felvételére — hasonlóan Ausztriához. Szerinte csak így lehet megfékezni a járványt. Ezzel kapcsolatban fel akarták kérni kampányarcnak az oltások népszerűsítéséhez, azonban arra nemet mondott. A betegségről közvetített videói szerinte így is felértek egy promóval.

Magyarországon annyira hülyék az oltásellenesek, hogy

nemcsak azzal vádolnak meg, hogy birka vagy, hanem hogy a Fidesz birkája vagy, azért mert beoltattad magad

— jelentette ki, majd hozzátette, egy nagy pofont is adna ” a sok hülyének”, aki ilyennel vádolja oltáspártisága miatt.

(Partizán/YouTube)

Valódi Hírek