Mészáros Lőrinc testvére aláállt a közpénzzuhanynak, ilyen kacsalábon forgó palotában lakik

Jókor kell lenni jó helyen.

Hadházy Ákos vette észre, hogy Mészáros Lőrinc és családja gyakorlatilag szó szerint megvett egy fél utcát Felcsúton. Az egymás melletti telkek, mint azt a politikus írja, meseszerű átalakuláson mentek keresztül.

Mészáros Lőrinc testvérének, Mészáros János háza például 2013-ban még egy ízléstelen tüzépbarokk kéró volt, írja Hadházy. De 2019-ben amikor megvette teljesen átalakult.

„Immár a kerítés is márványból van, mélygarázs is lett,

meg gömbszobrok a körforgalom közepén. Ízléses mondjuk nem lett, de a pénz és a hatalom azért látszik rajta”

– írta Hadházy, hozzátéve:

„Csak a libsibolsi hazaáruló sorosista ellenzék hazudhatja tehát, hogy nem épülszépül magyar hazánk. Ha valakit mégis a kétség gyötör, menjen Felcsútra ámulni, de azoknak, akik ezt valamiért nem tudják megtenni, néhány következő posztban mutatok majd még FEJLŐDÉST.

Persze ez a vityilló eltörpül a nagy tesó kastélya mellett, de reménykedhetünk a további fejlődésben. Mészáros János felcsúti önkormányzati képviselő ugyanis néhány éve aláállt a közpénz-zuhanynak és cégei szintén halomra nyerik a közbeszerzéseket.”

Mészáros öccsének cége egyébként tavaly

346 milliós rekordosztalékot vett ki három cégéből.

Nézd meg te is Hadházy posztjában, milyen amikor közpénzen urizál a fideszes holdudvar:

A kis testvér luxusvillájától már csak Mészáros-Várkonyi álompár 12. kerületi, 3 milliárdos luxuskastélya lehet exkluzívabb.

Valódi Hírek