Szívbe markoló írással búcsúztatta meggyilkolt édesapját Deutsch Tamás felesége

Lazsányi Lászlót péntek este szúrta le albérlője.

Az ismert focistát lánya, Deutsch-Lazsányi Erika búcsúztatta a Facebookon. Deutsch Tamás feleségének írását a téma érzékenysége miatt szó szerint idézzük:

„Apunak ma VAN a születésnapja✨

Lazsa ma LENNE 67 éves. Aput, Apát, Lacit, Öreget, Fatert, Papát, Lacikát ugyanis a barátai mellett még a családon belül is sokszor így hívtuk, LAZSA!

Nem tudjuk vele ünnepelni a születésnapját, Ádvent második vasárnapját, mert két napja már nincs köztünk. Meghalt. Meggyilkolták. Elvették az életét.
Felfoghatatlan. Nincsenek rá szavak.

A borzalmas tragédiáról csak a hivatalos rendőrségi és mentőszolgálati közlések felelnek meg a valóságnak.

Imádott unokája, Deutsch Dániel LÁSZLÓ már tudja, hogy egy rossz ember rátámadt a Papára, aki nem tudta megvédeni magát és meghalt. Édesanyám ötven év jóban-rosszban, holtomiglan-holtodiglan szerelem és házasság után vesztette el a férjét.

Én teljes szívemből hálás vagyok a sorsnak, hogy a lánya lehettem. Apu remek labdarúgó volt, csodálatos ember! És csodálatos dolog, hogy büszke lehettem rá és mindig érezhettem a hitét és támogatását, mikor a munkámról volt szó.

Édesanyám, a fiam és a férjem nevében is köszönjük mindenkinek, aki osztozik a gyászunkban, köszönjük a számtalan részvétnyilvánítást💔

Lazsányi László György búcsúztatásáról természetesen értesíteni fogjuk a barátait, ismerőseit, sporttársait!
A gyászunk személyes és fájdalommal teli, a családra tartozik.
Kérjük a sajtó munkatársait, tartsák tiszteletben a gyászunkat.

Szeretlek Apa❤️”

Mint ismert, péntek este egy férfi leszúrta főbérlőjét Budapesten, a III. kerületi Nánási út egyik társasházában. Mint utóbb kiderült, az áldozat Lazsányi László, Deutsch Tamás apósa.

A Tények most újabb megrázó részletekről számolt be az esettel kapcsolatban. Információik szerint a tettes már hónapok óta nem fizetett bérletidíjat, ezért a tulajdonosok lecserélték a zárat a bejárati ajtón.

A férfi azonban péntek délután feltörte a lakást, dulakodásba keveredett a tulajdonossal, majd végzett vele. A Tények úgy tudja, a volt NBI-es futballistát többször is megszúrta egy vadásztőrrel, a lakók is csak a kiáltásait hallották.

Őszinte részvétünk az egész családnak!

Valódi Hírek