Szakmai fődíjat nyert az ellenzéki alpolgármester azzal, amit 2 év alatt Újpesten csinált

Fotókon a lenyűgöző változás.

Közösségi oldalán jelentette be Trippon Norbert, Újpest DK-s alpolgármestere, hogy a Virágos Magyarország versenyen a Főváros Fődíját nyerte el az a változás, amelyet a IV. kerület zöld projektjeivel értek el az elmúlt 2 évben.

Idézzük Trippon Norbert posztját, alatta pedig megtalálod a beszédes képeket a változásról:

❗️Ami szép az szép, ami jó, az jó, ami pedig zöld, az nagyon is zöld❗️😉

Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a mai napon átvehettem a Virágos Magyarország versenyen a zöld projektjeink által elnyert Főváros Fődíját. Hogy mik is voltak ezek a kezdeményezéseim?

🌿A Vadvirágos Újpest ágyásai,

🌿az Újpesti Közösségi Tankert az Izzó lakótelepen,

🌿az Intézményi Zöldfalak az óvodáinkban,

🌿a megújult Béke tér,

🌿a káposztásmegyeri Sándor István Park napelemes térvilágítással,

🌿a Fóti úton lévő betonkerítésre futtatott vadszőlők.

Újpest nevében is köszönöm a szakmai zsűri, illetve itteni kollégáink kiváló munkáját. De nagyon köszönöm az újpestiek támogatását is. Így aztán valójában ma nem is egyedül vettem át a díjat: képzeletben ott volt velem együtt az újpestiek büszke és erős közössége.

➡️ És természetesen itt nem állunk meg! Év végéig tömegesen ültetjük a fákat, szám szerint 580-at, mellyel elérhetjük a❗️2116-ot ❗️a 2019 ősze óta ültetett fák számában, melyet nyomon lehet követni a www.ujpestifaszamlalo.hu – n.

Megérkeztek a napelemes térvilágító lámpáink is, melyeket az eddig sötét sétányokra és kutyafuttatókba telepítünk. Jövőre pedig folytatjuk tovább, nincs megállás! Mert mi jól tudjuk: a lilához nagyon is megy a zöld! (Na jó, kivéve a fociban😉)

Képek:

.


.

Valódi Hírek