Teljesen kiborult Varga Judit, mert az ENSZ-biztos szerint Orbánék mérgezőek és gyűlöletet szítanak

Fáj az igazság.

Megírtuk, hogy az ENSZ különleges jelentéstevője kemény kritikát fogalmazott meg a magyar médiaszabadsággal kapcsolatban. Varga Judit villámgyorsan reagált a jelentésben leírtakra.

„Nincs új a Nap alatt, ha Magyarország lejáratásáról van szó!”

— kezdi Varga Judit Magyarország lejáratását Facebook-oldalán.

„A minap tette közzé előzetes észrevételeit Magyarországról Irene Khan, az ENSZ vélemény- és véleménynyilvánítási szabadsággal foglalkozó különmegbízottja. Szóba is került persze a balliberális mantrák mindegyike

a médiaszabadság és médiapluralizmus kérdésétől kezdve egészen a gyermekvédelmi törvényig.

Úgy tűnik, Megbízott asszonynak az a mérgező környezet, ha egy országban nincs túlsúlyban a liberális fősodor, hanem épp csak annyira van jelen, mint a konzervatív oldal. Sajnáljuk, ha egyesek nem azt a liberális hegemóniát találják itthon, mint amit a »fejlett« Nyugaton megszokhattak, számunkra azonban a médiapluralizmus a különböző nézetek egyenlő megjelenését jelenti.

Azt is lassan megszokhatjuk, hogy a szokásos frázisokkal próbálják a gyermekeink védelmében tett intézkedéseket is élesen bírálni. Ezzel kapcsolatban ugyanakkor álláspontunk világos: senki, még az ENSZ sem mondhatja meg a magyar szülőknek, hogyan neveljék gyermekeiket. Ez az ő kizárólagos joguk, amit mindenkinek tiszteletben kell tartania.

Az pedig csak hab a tortán, hogy a teljesen »független és objektív« Irene Khan egyébként nyolc évig volt a Soros György által is bőségesen megfizetett egyik NGO főtitkára…”

Kapcsolódó cikkünk:

https://nyugatifeny.hu/2021/11/18/ensz-biztos-jart-a-koztevenel-a-sajtoszabadsagot-ellenorizni-nem-hiszed-el-hogy-szamoltak-be-rola

Valódi Hírek