Lendvai Ildikó kíméletlenül leoltotta Orbánt, amiért a fideszes nők Orbán Viktor-os fülbevalóval villognak

Mást lát a dolog mögött.

A fideszes kongresszus után szúrta ki Hadházy Ákos azt a nagyon beteg dolgot, hogy Novák Katalin OV’22 (értsd: Orbán Viktor 2022) feliratú fülbevalót viselt. A családügyi miniszter a korábbi kongresszusokon még Fidesz feliratú fülbevalókban parádézott.

Kiszúrtuk, hogy ugyanaz a fülbevaló volt Rácz Zsófia fiatalokért felelős helyettes államtitkáron is az idei kongresszuson, mint amilyet Novák viselt korábban. Arról azonban nincs információnk, hogy Nováktól kapta Rácz, vagy saját szerzemény.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Rácz Zsófia (@zsofia.laura.racz) által megosztott bejegyzés

Lendvai Ildikó közben nem hagyta szó nélkül a fideszes nők diktálta divatot. A Facebookon véleményezte, mit gondolt erről, és közben burkoltak Orbán Viktort is leoltotta:

Isten ments bárki öltözködési szokásain rugózni. Különben is, velem is előfordult már, hogy pillanatnyi érthetetlen elmezavarban világronda klipszet vagy egyebet vásároltam.

Főleg, ha le volt értékelve, annak nehezen tudok ellenállni. Igaz, hogy később ép eszemre térve soha többé nem vettem fel. Pedig nem is voltak rajta miniszterelnöki felségjelek.

Ezért nem is zavar -semmi közöm hozzá-, hogy a családügyi miniszter a Fidesz-kongresszuson »OV 22« feliratú monstre fülbevalót visel. Szép fiatal nő, bármit hordhat. Ami érdekelne, az az, hogy mit szól ehhez az imígyen megörökített kormányfő.

Egy szép szobor, kellően heroikus pózban, talapzaton, mégiscsak méltóbb volna, nem?

Nem is tudom, de ha miniszterelnök lennék, nem igazán ambicionálnám, hogy fülbemászóként vonuljak be az örökkévalóságba.

.

Valódi Hírek