Újabb titokra derült fény Mészáros Lőrinc exfeleségéről, ezért akart válni 36 év után

Lelepleződtek.

Egy informátor árulta el a Blikknek, hogy végülis ki kezdeményezte a válást a felcsúti milliárdos, Mészáros Lőrinc és volt felesége között. Nem is úgy történt, ahogy azt mindenki hiszi.

Hatalmas meglepetés volt, amikor kiderült, hogy Orbán haverja, Magyarország leggazdagabb embere, aki saját bevallása szerint is okosabb Mark Zuckerbergnél, válik. Aztán sok pletyka után végül Várkonyi Andrea nyilvánosan bejelentette, ő és Mészáros Lőrinc egy pár. Végül szeptemberben világra szóló lakodalmat csaptak.

Közben kiderült az is, hogy Mészáros volt felesége, Kelemen Beatrix sem maradt egyedül. A felcsúti milliárdos exfelesége Joshi Bharat mellett találta meg a boldogságot. Bár a műsorvezető magánéletéről nem sokat lehetett tudni, csupán annyit, hogy több évtizede együtt van Csilla nevű feleségével, sokan döbbentek le, hogy ő is elvált.

A Blikk informátora szerint azonban nem az okozta Mészáros és Kelemen Beatrix válást, mert előbbi megismerkedett Várkonyival. Pont fordítva történt:

Lőrinc és Andi még csak távolról ismerték egymást, amikor tavaly nyár elején Beatrix úgy döntött, 36 esztendő után, 54 évesen véget vet a házasságának, és új életet próbál kezdeni a házassága helyett”

– mondta az informátor.

Kelemen és Mészáros 36 évig voltak házasok.

(Blikk.hu nyomán)

Valódi Hírek