Zacher Gábor beleszállt Orbánékba: Radikális intézkedések kellenek, de a kormány mossa kezeit

Hárítják a felelősséget.

Zacher Gábor szerint most lenne ideje, hogy lépjen a kormány és korlátozásokat vezessen be, például a kötelező maszkhasználatot zárt térben. Ezen kívül az oltatlanokra vonatkozóan további korlátozásokat, amiket a rendőrség ellenőrizhetne.

Úgy látja, radikálisabb intézkedésekre van szükség, mint amiket most kihirdettek. A kötelező oltással kapcsolatban úgy véli, a kormány mossa kezeit, a munkaadóra hárul a felelősség.

Fiala János műsorában elmondta, osztja Orbán Viktor nézeteit arról, hogy leginkább az oltás védi meg az embereket a vírustól, azonban úgy véli, a kormányzati kommunikáció tehet arról, hogy az emberek elvesztették bizalmukat a hiteles tájékoztatás irányába.

Úgy véli, abban a másodpercben, ahol a kormányfő azt ígérte, „aki megbetegszik, azt meggyógyítják”, bedőlt a világ.

Idáig körülbelül 32 ezer haláleset történt, ami a Covid számlájára írható.

„Hogy lehet ezzel a 32 ezer halálesettel elszámolni?”

— tette fel a kérdést Zacher Gábor.

mindenkinek az lenne az érdeke, hogy álljon rendelkezésre az információ az oltások hatékonyságáról, hogy oltás nélkül, egy vagy két oltással hányan fertőződnek meg és kerülnek kórházba”.

Elmondta, Magyarországon a rengeteg kötelező oltás ellen nincs akkora ellenállás, mint ami a koronavírus-vakcinával szemben tapasztalható. Véleménye szerint a Pfizer oltóanyaga a lehető legjobban kivizsgált a vakcinák történelmében.

Olyan nehéz lóval kártyázni, mint azokat meggyőzni az oltásról, akiket a szakmai érvek se érdekelnek.

Valódi Hírek