Egészségügyi szakember: A kormány nem akarja megállítani a járványt

Lantos Gabriella szerint mindenki meg fog fertőződni, aki nincs beoltva.

„Teszt-pontokat kellene felállítani a nagy állomásokon, ahogy más országokban csinálják, tb-támogatásra ingyenes gyorsteszteket kellene adni a patikákban, mindenkinek legalább hetente kettőt. Komoly kontakt-kutatás kellene. Elgondolkodtató, amikor Gulyás Gergely maga mondja ki, hogy nincs kontakt-kutatás. Ha nincs kontakt-kutatás, akkor nem lehet, vagy a kormány nem akarja megállítani a járványt.” — mondta Lantos Gabriella a Hírklikknek.

Az egészségügyi szakember hozzátette:

„Mindenki meg fog fertőződni, aki nincs beoltva, mert egyre jobban fertőző és egyre jobban megbetegítő mutánsok jönnek, és

nem hiszem, hogy a Delta az utolsó”.

Lantos az oltatlanok lelki üdvééért most már nem aggódik, sokkal inkább amiatt, hogy hogy nagyon sok beoltott és rendesen védekező ember hol fog hozzájutni az egyéb egészségügyi ellátáshoz, amelyre szüksége lenne, például infarktus vagy baleset esetén.

Hangsúlyozta, hogy amint 800 fölé megy a covidos betegek száma, akkor egy csomó beteg azért fog meghalni, mert nem jut megfelelő számban intenzíves orvos az ellátásához.

„Az pedig, hogy csak november 22-től lesz egy egyhetes oltási kampány, az csak a kormányzóképtelenség újabb bizonyítéka. Nem érzik a veszélyt, lassúak, az egész kabinet egy rakás amatőr szerencsétlenség”

— mondta a hamarosan kezdődő oltási akcióról.

 

Valódi Hírek