Pofátlan, röhejes módon magyarázza G. Fodor Gábor lapja, miért drágul a benzin, a zöldség és a gyümölcs

Döbbenetes dumákkal hülyítik a fideszes olvasókat.

Elképesztő cikk jelent meg vasárnap a G. Fodor Gábor által főszerkesztett kamuportálon, a 888.hu-n.

Az írásból képet kaphatunk róla, hogy az egekbe emelkedő zöldség-, gyümölcs-, és üzemanyagárakat hogyan magyarázza meg a Fidesz-híveknek a saját médiájuk.

Nos, a cikk szerint nem a kétharmados teljhatalommal uralkodó kormány a hibás a drágulás miatt, hanem a hatalom nélküli ellenzék, jelesül a 12 éve lemondott Gyurcsány Ferenc, valamint az ellenzéki érzelmű Bige László vállalkozó.

Idézünk szó szerint a cikkből, mert úgysem hiszed el:

„Nincs híradás, nincs baloldali tévécsatorna beszélgetős műsora, amelyben ne szívnák a kormány vérét azért, mert drága az élelmiszer, sokba kerül a zöldség és a gyümölcs, hogy az emelkedő üzemanyag árak megfizethetetlenek.

Mit ad Isten, ezekben a publikációkban még véletlenül sem említik meg, hogy a magas árak mögött a baloldal áll, egészen konkrétan Gyurcsány Ferenc, akit szoros szálak fűznek Bige Lászlóhoz, a helikopterrel közlekedő vörösbáróhoz, vagy ahogy a sajtóban olvasni lehet róla, a műtrágyakirályhoz.”

– áll G. Fodor Gáborék „elemzésében”, akik szerint Bige László cége drágán adja a műtrágyát, ezért drága minden az országban.

A teljes cikket >>ITT<< olvashatod el.

Valódi Hírek