Kardreplikával hadonászott Németh Szilárd, és közben bunkó módon Molnár Áronnak is beszólt egy éleset

Az államtitkár megtalálta a történetben elbújó Gyurcsány-szálat (is).

A honvédelmi államtitkár a hétvégén a Hadik Andrásról szóló film forgatásán járt. Erről maga számolt be a Facebook-oldalán. Több poszttal is jelentkezett Németh Szilárd, aki természetsen itt is megtalálta a Gyurcsány-szálat.

Németh egy ártalmatlan poszttal kezdte, több szereplővel is összefutott a helyszínen. „Bátorság és becsület. A Hadik Andrásról szóló film forgatásán Trill Zsolt főszereplővel és Szikora János rendezővel a sminksátorban futottam össze” – írta.

Ezután bemutatta, milyen szenvedéllyel van egy kardreplika iránt. Gyorsan magához kapta Hadik Andrásnak, a Habsburg Birodalom első számú katonai vezetője, földbirtokos, politikus kardjának élethű másolatát.

Majd ahogy azt írja Németh, a forgatáson Molnár Áron színész is elé pattant. A pillanatról készült is egy fotó, amilyez a következő kommentárt fűzte a fideszes államtitkár.

„A forgatáson a Gvadányi Józsefet játszó Molnár Áron is elém pattant, hogy bebizonyítsa – Hadik jobbkezének szerepe és szelleme ellenében – milyen jól bebiflázta a rólam szóló baloldali szövegkönyvet is.

Szerintem egy ilyen fiatal és tehetséges színésznek minden szempontból hasznosabb lenne, ha a forgatási szünetekben inkább Petőfi Gvadányi-versét vagy a falusi nótárius budai utazásáról szóló könyvecskét böngészné,

s nem a gyurcsányi pártpropagandából töltekezne.”

Az ügyben megkerestük Molnár Áront is, megkérdeztük, mi a véleménye Németh beszólásáról, illetve, hogy mi történt pontosan kettőjük között. Ha válaszol a színész, új cikket írunk.

Valódi Hírek