Fideszes marakodás Csepelen: Németh Szilárd le akarta oltani a polgármestert, de lyukra futott

Csepelen sem minden fenékig tejfel.

Ismeretes, hogy Németh Szilárd, és a részeg vezetésért korábban elmeszelt csepeli polgármester, Borbély Lénárd nincsenek valami jóban.

A konfliktus forrása többek közt, hogy Németh úgy hozott létre hatalmas sportingatlan-portfólót, hogy a csepeli vezetőséget Borbéllyal egyetemben kihagyta az ügyletből.

A polgármester azt is fájlalta, hogy Németh

még csak nem is tájékoztatta arról,

mit tervez a hatalmas alapterületű csepeli sportlétesítményekkel, nemhogy önkormányzati vagyonkezelésbe adta volna azokat, ahogyan ez Borbély szerint ildomos lett volna.

A 444 most kiszúrta, hogy bár hónapok óta nem igazán hallani a konfliktusról, az valószínűleg még nem rendeződött, ez pedig a rezsibiztos egy közelmúltbeli posztjából, illetve Borbély az alatti kommentjéből derült ki.

Németh Szilárd hétfőn délelőtt arról posztolt, hogy bejárást tartottak a felújításra váró Jedlik Ányos Gimnáziumban, ám a bejegyzés szerint Borbély Lénárd aláírása még hiányzik a renováláshoz:

Borbély Lénárd is megjelent a bejegyzés alatt, és felhívta a Fidesz gasztrobloggerének figyelmét arra, hogy már egy hete aláírta a szerződést:

„Tisztelt Képviselő Úr!
Az Ön által említett kivitelezési szerződést már egy hete aláírtam.
Jó munkát kívánok!”

Borbély az aláírásról szóló posztját is belinkelte.

Valódi Hírek