Gréczy Zsolt: A Dobrev ellen megindult erők mindent egy lapra tettek fel, hogy megállítsák az egyre nagyobb DK-t

Amit művelnek, nem a DK-nak árt, hanem az egész ellenzéknek — hangsúlyozza a politikus.

A Demokratikus Koalíció politikusa szombaton a közösségi oldalán írt a Demokratikus Koalícióról és arról, hogy a pártot, illetve miniszterelnök-jelöltjét, Dobrev Klárát érő támadások miért az ellenzéki összefogásnak ártanak.

Gréczy Zsolt posztját változtatás nélkül idézzük:

„Bármi lesz az előválasztás végeredménye, a Demokratikus Koalíció lesz ezen (?) az oldalon a legerősebb, legegységesebb párt. Ez a belső erő aranytartalék lesz a következő hónapokban.

Van egy erős, értékrendjében tántoríthatatlan szervezet, immár egyedül a baloldalon, és meglehet, a liberális oldalon is.

Az ellene megindult erők – miután a DK és Dobrev Klára megnyerte az első fordulót – mindent egy lapra tettek fel. Meg akarják állítani az egyre erősebb és népszerűbb DK-t. Már mindegy az eszköz és mindegy az ár.

Ami történik, nem a DK-nak árt – látva a tendenciákat, a szervezet, a csapat hite még erősebb lesz – hanem az egész ellenzéknek.

És most újabb adalékot kaptunk arra, miért alapított új pártot Gyurcsány Ferenc – szinte napra pontosan 10 éve…A DK lesz az esernyő, ami alá a most, és egyre erősebben szakadó csapadék idején beállhatnak a demokraták.

Ezért is Demokratikus Koalíció.

És még mindig van két nap, hogy szavazz Dobrev Klárára, aki egészen elképesztő teljesítményt nyújt emberileg, szakmailag és politikailag egyaránt.

Van miniszterelnök-jelöltünk. És ez fantasztikus. A DK – minden aktivistájával, szimpatizánsával, tagjával együtt – a remény és az esély. És ezt egyre többen fogják megérteni.”

Valódi Hírek